За съжаление, първите сезони на любимите ни антологични сериали от нашето детство „Amazing Stories” и фокуса на настоящата ни новина „Зоната на здрача“ не успяха съвсем да отговорят на високите ни очаквания, но въпреки недостатъците им, любовта ни към тях не е изчезнала и с надежда гледаме към следващите епизоди с очакване за подобрение и нови незабравими приключения. Представете си го като среща със стар добър приятел, с когото не сте се срещали от десетилетия – той вече се е променил, не е такъв, какъвто го помните, но все пак това е вашият приятел, споделяте много общи неща, компанията му ви е приятна и перспективата за нови срещи с него изглежда обещаваща.

Е, от изминалия уикенд „Зоната на здрача“ отново върви на малкия екран и искахме да отбележим, че се е завърнал, ако случайно сериалът е и ваш „приятел“. Предлагаме ви две промо-видеа, клип и няколко снимки.

Трейлъри:

Meet in the Middle – клип 

Samll Town – клип 

twilight-zone-season-2-topher-grace twilight-zone-season-2-thomas-lennon-jurnee-smollett twilight-zone-season-2-sophia-macy twilight-zone-season-2-morena-baccarin twilight-zone-season-2-joel-mchale twilight-zone-season-2-jimmi-simpson twilight-zone-season-2-gretchen-mohl twilight-zone-season-2-damon-wayans-jr twilight-zone-season-2-christopher-meloni-jenna-elfman twilight-zone-season-2-billy-porter

Водещ и продуцент на „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) е Джордан Пийл, а в ролите в отделните епизоди на втори сезон ще видим Джими Симпсънс, Джърни Смолет-Бел, Тофър Грейс, Джоул МакХейл, Колман Доминго, Били Портър, Морена Бакарин, Джилиън Джейкъбс, Тони Хейл, Джена Елфман, Итън Ембри и др.

Всички десет епизода от втори сезон са достъпни за гледане в стрийминг платформата CBS All Access.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *