Само преди две седмици IFC Midnight пуснаха първия тийзър на дебютния филм на австралийката Натали Ерика ДжеймсRelic”. Още тогава стана ясно, че ни очаква зловещо и в същото време силно психологическо изживяване. Сега е време да се насладим на нов, пълен трейлър, в който можем да видим, че смразяващият кръвта ужас се крие зад всеки ъгъл на семейната къща, че дори и под леглото.

Емили Мортимър и Бела Хийткоут ще трябва да се борят както с влошаващата се деменция на Робин Невин, така и с неприятното усещане, че нещата, за които тя говори, може и да не са просто плод на болестта. Вижте и самата отлична реклама:

Определено ни харесва това, което виждаме, и нямаме търпение да видим дали крайният резултат ще е толкова добър колкото трейлърът. Тези две минути и половина са изпълнени с моменти на ужас, драма и неспокойното усещане за злото, което се спотайва в тъмните кътчета на семейната къща. Вече споделихме, че отзивите на колегите отвъд океана, които са имали щастието да гледат „Relic” по време на представянето му на фестивала в Сънданс, са повече от положителни. Хвалбите по адрес на филма са изключително впечатляващи и много от критиците са единодушни, че това може да е хорърът на годината. Ние лично ще почакаме, за да видим дали „Relic” може да заслужи подобна титла.

Припомняме ви за какво ще се разказва във филма:

Когато Една (Робин Невин) необяснимо изчезва, нейната дъщеря Кей (Емили Мортимър) и внучка Сам (Бела Хийткоут) пристигат в рушащата се стара семейна къща само да открият следи за засилваща се деменция, разпръснати навсякъде. Щом майка им се появява толкова мистериозно, колкото е изчезнала, притесненията на Кей, че старата жена не знае или не иска да каже къде е била, се сблъскват с ентусиазма на Сам, че баба ѝ се е върнала невредима. Поведението на Една става все по-нестабилно и скоро двете започват да усещат коварно присъствие в къщата, което се опитва да установи контрол. Трите поколения жени са обединени от травма и силно чувство за сила и лоялност, които да им помогнат да превъзмогнат своите най-големи страхове.

Relic” е режисиран от Натали Ерика Джеймс, която е и сценарист заедно с Крисчън Уайт. В ролите ще видим Емили Мортимър, Робин Невин, Бела Хийткоут, Крис Бънтън и други.

Премиерата за Щатите е насрочена за 10 юли, като филмът ще дебютира в избрани кина и по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Къщи, къщи, надявам се не са за гости, че заминаха европарите! Досада!

  2. Бахти малоумния филм! Уж изглеждаше страхотно – бях надъхан до последно и накрая останах напълно разочарован. Не си губете времето!