Светът става все по-мрачен за Матю Рийс и компания! Попаднахме на нов трейлър на предстоящата поредица Perry Mason, продуцирана от НВО – и възстановената реалност от миналото изглежда все така впечатляваща, като при първия поглед към сериала. Не можем да се отърсим от натрапчивата мисъл, че визията на мистър Рийс (когато е без традиционната за епохата мека шапка) поразително напомня образа на Чаплин, какъвто е познат на всички извън ролята на вечния скитник. Напрежението и екшън-елементите са важни за привличане на вниманието на публиката и сме уверени, че тази поредица има сериозен потенциал, включително и поради специфичните религиозно-предразсъдъчни заблуди, които виждаме в сюжета.

Ето как изглеждат нещата преди премиерата на сериала:

Съвременните поколения са изтласкали в миналото спомена за Реймънд Бър, който е вдъхнал живот на „необикновения адвокат“ Пери Мейсън през 50-те години на ХХ век. Струва ни се обаче, че Матю Рийс притежава всички нужни качества, за да изгради един чудесен образ на един от прочутите в цял свят специалисти по заплетени криминални случаи. Ето какво гласи официалният синопсис:

1931 година, Лос Анджелис. Докато цялата страна се опитва да се справи с Голямата депресия, този град процъфтява! Нефт! Олимпийски игри! Звуково кино! Евангелистки плам! А едно отвличане на дете се превръща в много по-сериозно и зловещо престъпление… В основата на тази драматична поредица са герои, създадени от Ърл Стенли Гарднър, и събитията, които поставят началото на пътя на един от легендарните специалисти по криминално дело, Пери Мейсън. Когато е принуден да се захване със случая на десетилетието, Мейсън е решен да разкрие цялата истина, независимо от покварата на града, в който се развиват събитията… А може би той потегля и по пътя към собственото си изкупление…

В актьорския екип на „Perry Mason“ партньори на Рийс са Татяна Маслани, Джон Литгоу, Джулиет Райлънс, Крис Чалк, Шей Уигам, Стивън Руут, Гейл Ранкин, Нейт Кордри, Вероника Фалкън, Джеферсън Мейс, Лили Тейлър, Андрю Хауърд, Ерик Ландж, Робърт Патрик и др. Сценаристи и шоурънъри са Рон Фицджералд и Ролин Джоунс, а режисьор е Тим Ван Патен („Game of Thrones“, „The Sopranos“, „Boardwalk Empire“). В екипа на изпълнителните продуценти са Сюзан и Робърт Дауни джуниър.

Премиерата на сериала се очаква по НВО на 21 юни 2020. Ще ни бъде интересно какъв е отзвука от страна на публиката!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *