Преди малко повече от година ви съобщихме, че любимите на мнозина Джош Бролин и Питър Динклидж ще влязат в ролите на братя в предстоящата комедия „Brothers“, която трябваше да бъде написана и режисирана от непостоянния в качеството на работата си Итън Коен („Tropic Thunder“, „Holmes & Watson“). Сега обаче научаваме за известна промяна в творческия екип.

Variety съобщават, че Legendary Entertainment са сключили сделка за нов сценарист и режисьор на „Brothers“ и това е любимият ни Мейкън Блеър, с когото продуцентската компания разработва и римейка на култовия „The Toxic Avenger”. Интересното в случая е, че никъде не се споменава каквото и да е участие от страна на Коен (сякаш никога не се е свързвал с проекта), което може да означава, че работата по филма ще започне от нула и нищо от предишни варианти на сценария няма да се запази. Остава само основната идея – комедия в стила на „Близнаци“ с Арнолд Шварценегер и Дани ДеВито.

Слава богу, всички други основни фигури в творческия екип на „Brothers“ не се променят, включително актьорите Джош Бролин и Питър Динклидж (които са главната причина да имаме интерес към този проект), както и продуцентът Андрю Лазар („Американски снайперист“).

Както вече сме споменавали, харесваме Мейкън Блеър – ролите му във филмите на Джеръми Солние „Murder Party”, „Blue Ruin” и „Green Room” са страхотни, а и режисьорският му дебют „I Don’t Feel at Home in This World Anymore” е доста симпатичен, и ще се радваме да го видим как се справя с чиста комедия, каквато се очертава „Brothers“. Разбира се, по-голям интерес имаме към „The Toxic Avenger”, така че се надяваме той първи да се осъществи. Ще следим и двата проекта и ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *