Случвало ли ви се е да се чудите как би се справил даден актьор, който си е изградил специфичен имидж, ако се обърне на сто и осемдесет градуса и влезе в роля, която въобще не му е типична? Може би и Кевин Джеймс си е задал подобен въпрос, защото след няколко седмици ще можем да го гледаме като нещо, в което никога досега не се е превъплъщавал. В „Becky” той се превръща в хладнокръвен и садистичен нацист, който взема за заложници младо семейство.

Истината е, че комедийният актьор не беше първият избор на режисьорите Джонатан Милът и Кари Мюрниън („Bushwick”, „Cooties”). Саймън Пег трябваше да изпълни ролята на психопата Доминик, но проблеми с графика не му позволиха това. Честно казано, Джеймс определено вдъхва повече респект с едрата си физика, бръсната и татуирана глава и голяма брада. Можете да видите и първия трейлър на „Becky”, за да придобиете представа какво да очаквате:

Историята се върти около героинята на Лулу Уилсън („Анабел 2: Сътворение“) Беки, която е принудена да прекара уикенд в хижа сред гората заедно със своя баща и новата му любима. Целта е младото момиче да превъзмогне смъртта на своята майка. Скоро обаче на Беки ще ѝ се наложи да се бори както за собствения си живот, така и за този на своите близки, защото група избягали затворници нахълтват в хижата и вземат семейството ѝ за заложници. Предвождани от безмилостния Доминик, групичката очевидно търси нещо и няма да си тръгне, без да го намери, дори това да коства живота на всички замесени. Беки решава да вземе нещата в свои ръце и да се изправи срещу натрапниците.

Добра новина за феновете е, че „Becky” си е спечелил твърд R рейтинг и нищо няма да бъде спестено на зрителите.

Вижте и официалния плакат, който дебютира през изминалите дни:

плакат

Becky” е режисиран от дуото Джонатан Милът и Кари Мюрниън, които са отговорни за зомби комедията „Cooties” и екшъна „Bushwick”. Сценарият е дело на Ник Морис, Ръкъс Скай и Лейн Скай. В ролите ще видим Лулу Уилсън, Кевин Джеймс, Джоел МакХейл и др.

Премиерата е насрочена за 5 юни по дигиталните платформи и най-вероятно ще пропусне друг вид разпространение поради настоящата обстановка по света.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *