Все по-сериозно настъпва известна увереност в част от нашия екип, че тази нова сериална авантюра „Space Force“ ще се окаже доста забавна демонстрация на шантаво свободомислие и тъпашки гегове, които те принуждават да избухнеш в неконтролируем кикот. За всеки зрител с нормална култура, ниво малко над средното е ясно, че Стив Карел може да бъде в основата както на прекрасна драматургична творба, така и на импровизационна слапстик бурлеска – при това и в двете ще докаже таланта си без излишна показност.

Пророкуваме, че партньорството му с Джон Малкович на екран тук ще бъде удоволствие за феновете, а ето и един още по-шантавеляшки, нов трейлър за подгряване на очакването за „Space Force“.

https://www.youtube.com/watch?v=l4mY2asIjWk&feature=emb_logo

Ok, thank you, Bill the Science guy!

Всичко изглежда точно като ментална проекция на въжделенията на определени среди, които отговарят за управлението на Щатите в момента – а-ха, а-ха да се провали поредният проект, но като по чудо ситуацията се стабилизира. Тази комедия на абсурдите (заимствани от реалността) е дело на продуцента на „The Office“ Грег Даниелс и самия Карел, като в актьорския екип, заедно с Карел и Малкович, са Лиса Кудроу, Диана Силвърс, Тоуни Нюсъм, Бен Шварц, Джими О. Янг, Ноа Емерих, Алекс Спароу, Дон Лейк и др. Напомняме какво ще очакваме:

Генерал Марк Нейрд (Карел) е повишен в главнокомандващ на най-новото военно подразделение – космическо! Той се присъединява към група учени, усамотили се в далечна база в Колорадо, като целта им е да качат Съединените щати на луната (отново!) и да постигнат тотално преимущество над всички в космическата надпревара.

Шоурънър на „Space Force“-лудостта е самият Даниелс, а 10-те епизода от първи сезон на поредицата ще бъдат достъпни в Netflix от 29 май 2020, като се очаква да дебютира и нов подкаст „Inside Joke: Space Force Podcast“ с участието на голяма част от актьорите в сериала. Да видим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *