josh-cooley-20200503
Джош Кули

Изглежда Hasbro Entertainment и Paramount са открили кой да оглави най-новия анимиран филм (предистория) от света на „Трансформърс“ в лицето на режисьора на „Играта на играчките: ПътешествиетоДжош Кули. Трябва да признаем, че въобще не знаехме за съществуването на такъв проект, но както виждаме, предварителната подготовка тече с пълна сила.

Това ще е първата част от франчайза от 2018 насам, когато „Бъмбълби“ („Bumblebee“) се появи на големия екран и сякаш възроди донякъде доверието и интереса към трансформиращите се роботи. „Бъмбълби“ получи доста позитивни отзиви от критиците, а отделно беше и хит сред феновете и очаквахме за следващия филм от поредицата от Paramount да потеглят в същата посока – spin-off за някои от любимите герои, като не се разчита изцяло на екшъна и компютърно генерираните ефекти. Но ето, че те се ориентират към анимационен филм и ако трябва да сме честни, решението им ни допада.

transformers-animated-20200503

Ето какво знаем за продукцията на този етап. Анимационният филм е самостоятелен проект, който е част от познатата вселена, но не е пряко свързан с игралната поредица и ще бъде своеобразна origin история. Действието ще се развива на Кибертрон (родната планетата на Аутоботите и Десептиконите) по време на война между двете раси, като в основа на филма ще е връзката между познатите ни лидери Оптимус Прайм и Мегатрон.

Анимационният „Трансформърс“ е в много ранен етап на продукция, като по сценария работят Андрю Барър и Гейбриъл Ферари, които са познати най-вече с работата си по „Ант-Мен и Осата”. Според Deadline първият вариант на историята е почти завършен и съществената работа по филма може да започне в най-скоро време. Продуценти ще са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Вахрадиан и Hasbro/eOne.

Засега това е всичко, но когато научим повече, ще ви информираме, защото знаем, че към поредицата все още има голям интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *