Rocca Changes the World
Rocca Changes the World

32 държави гласуват за Наградата на младата публика на ЕФА – ОНЛАЙН в цяла Европа! 

Благодарение на инициативата на Европейската филмова академия, Europa Cinemas, Дома на киното и Международният филмов фестивал София Филм Фест, младите зрители и в България имат уникален шанс за поредна година да изберат носителя на Наградата на младата публика на Европейската филмова академия.

Това ще се случи на 26 април – Филмовият ден на младите зрители през 2020 година, за първи път ОНЛАЙН.

94065400_284347239234585_5666797502657986560_n

Всеки от филмите ще бъде на разположение в рамките на ТРИ ДНИ – от 23 до 25 април 2020, в стрийминг платформата на Festival Scope. Само младежите, които са изгледали И ТРИТЕ ФИЛМА, ще имат ПРАВО да ГЛАСУВАТ!

В едно истинско европейско гласуване резултатите от предпочитанията на младите зрители ще бъдат обобщени и победителят ще бъде обявен на церемония, която ще се предава пряко на специалния уебсайт yaa.europeanfilmawards.eu, където има допълнителна информация за номинираните филми и за градовете, участващи в гласуването.

*  *  *

Наградата на младите зрители се организира и връчва от Европейската филмова академия и EFA Productions с подкрепата на немския фонд Mitteldeutsche Medienförderung (MDM) и Програма Творческа Европа – МЕДИА на Европейския съюз.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *