Тази седмица дебютира първият трейлър на оригиналната продукция на Cinemax „Trackers”, която е създадена в партньорство с южноафриканския телевизионен канал М-Net и немската броудкастинг компания ZDF. Това, което на пръв поглед обещава крими сериала е много екшън и драма.

Преди да видите трейлъра на „Trackers”, нека споделим накратко какво да очаквате. Сериалът преплита три сюжетни линии в една сложна и пълна с екшън история, която покрива цялата територия на Южна Африка и чийто експлозивен сблъсък се случва в Кейптаун. Жестоки конспирации, организирана престъпност, контрабандни диаманти, държавна сигурност, черни носорози, както и ЦРУ и международен терористически заговор са само някои от нещата, които ще видим на екран.

Важно е да споменем и това, че „Trackers” е адаптация на романа на Диoн Мейер, който е със същото заглавие. Да си признаем съдейки по трейлъра не ни очаква нещо кой знае какво по-различно от типичните криминални сериали, които имат стотици сезони и се въртят постоянно в телевизионния ефир. Това, което го прави малко по-различен е, че действието се развива в Южна Африка, а не баналният Ню Йорк, Вашингтон или Лас Вегас. Въпреки многото напрежение, екшън и динамика (които са задължителни) в трейлъра и нетипичната локация, засега не сме спечелени от продукция и не знаем дали ще й дадем шанс.

Изпълнителен продуцент на „Trackers” са Дион Мейер, Кобус Ванденберг, Тим Терон, Джонатан Дрейк, Робърт Торгуд и Ребека Фулер-Кампбел, като Торгуд заедно с Мейер е и сред сценаристите. В ролите са Джеймс Александър („Siberia”), Роланда Марайс, Ед Стопард, Санди Шулц и тн.

Премиерата в САЩ е на 5 юни по Cinemax.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *