Мобилната стрийминг платформа Quibi е любопитен експеримент и нещо, което наистина не сме виждали до този момент (поне не и в такива мащаби), и може би не е съвсем честно да съдим дебюта му спрямо този на други големи платформи, като Disney+, но е трудно да избягаме от подобни, било те и нелепи, сравнения. В деня на своя старт мобилното приложение Quibi е било свалено 300 000 пъти, което не е малко, но е само 7.5% от това на Disney+. Разбира се, едната компания разполага с ужасно богат каталог (с познати на стотици милиони хора филми и поредици), докато другата тепърва гради своя (засега има едва 50 оригинални продукции) и тепърва се очаква да привлича потребители.

Едно от по-любопитните заглавия, които са част от втората вълна от проекти, които ще се появят в Quibi в „Movies in Chapters“ категорията е „The Stranger“ с участието на Дейн ДеХаан и Майка Монро. Вече видяхме един тийзър на психологическия трилър, но сега е ред на пълен трейлър, който ни дава доста по-добра представа за това, какво можем да очакваме от историята. Вижте.

Този трейлър определено отваря историята, но не бихме казали, че я прави по-интересна, поне в нашите очи. Виждаме доста клишета, но от друга страна обичаме точно такъв тип истории и ни трябва съвсем малко, за да си затворим очите (само в името на забавлението). Надяваме се, че „The Stranger“ ще успее да ни предложи това „съвсем малко“, за да го изгледаме целия – в днешно време и 10 минутки (колкото е дължината на отделните части) са ни ценни.

Сценарист, продуцент и режисьор на „The Stranger“ е Вийна Сууд („The Killing“ , „The Salton Sea“, „Seven Seconds“), а в главните роли са Майка Монро, Дейн ДеХаан и Аван Джогиа.

Премиерата е на 13 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *