Опасяваме се, затворените пространства ще придобиват все по-голяма актуалност, поне в следващите няколко месеца – и сега е моментът да обърнем внимание на партньорството между Лили Колинс и Саймън Пег в ролите на щерка могъщ нюйоркски татко и тайнствен мъж, прекарал дълги години в мрачно подземие в трилъра „Inheritance”.

Режисьор е Вон Стейн, който е работил заедно с Пег по „Terminal” и има във филмографията си още два късометражни филма, като трупа опит в киното като асистент-режисьор от 2006 година. Трябва да се дава шанс на хора, които имат желание за развитие в този бизнес – вижте как се представя Стейн във втория си режисьорски проект.

Освен Колинс и Пег, в актьорския екип на „Inheritance” се включват още Кони Нилсен, Чейс Крауфорд, Патрик Уорбърдън и Майкъл Бийч. А ето какво гласи и официалният синопсис на филма:

Лорън Монро (Лили Колинс) е обещаващ млад окръжен прокурор, която е посветила живота си в служба на обществото, въпреки очакванията на богатото й, могъщо семейство в Ню Йорк. Когато ненадейно баща й си отива от този свят, изпълнителят на завещанието предава на младата жена една флашка с информация и комплект ключове, които я повеждат към шокираща тайна, скрита в подземията на фамилното имение. Разкъсана между порива да защити паметта на баща си, нежеланието да приеме зловещото му минало и стремежа да разкрие истината в името на справедливостта, Лорън се оказва вплетена в мрежа от лъжи и измами – колкото повече детайли стават ясни от живота на баща й, толкова по-сериозно е застрашено съществуването на нейното влиятелно семейство…

Каква е причината героят на Саймън Пег да е заключен в подземия в продължение на десетилетия, кой лъже и поради какви причини – това ще узнае публиката на „Inheritance” от 23 април по DirecTV, а дали филмът ще успее да тръгне на голям екран от 22 май – това все още стои под въпрос. Важно уточнение е, че от същата дата ще може да бъде открит и в дигиталните и VOD платформи на Vertical Entertainment.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *