Отдавна не бяхме виждали толкова клишета на куп, както в трейлъра на старовремски екшън на име „The Legion“. Очевидно хората, които стоят зад този проект, си живеят още в 80-те години на ХХ век и имат пристрастия към антични времена, като опита им да ги пресъздадат прилича на трансформирана версия на онзи филм „Alpha“, който така или иначе (почти) никой не гледа.

Без да сме пророци може да предвидим, че съдбата на тази примитивна баталия с елементи на оцеляване ще бъде същата, но все пак вижте двете места по две секунди, в които са появява спомена за Мики Рурк, дегизиран като шаман или военачалник в оставка…

Историята проследява римски войник в древността, който трябва да предаде някакво съобщение за определено време. И се започва надбягване с всички препятствия, които могат да бъдат измислени – ледове, пустини, скали, планини и какви ли не врагове. В основата на сюжета е фактът, че два римски легиона са заклещени в планините на Армения и ги застига кучи студ. Останалата част от римската армия се намира на две седмици марш оттам, а мисията на самотния бегач на дълги разстояния е да успее да намери помощ преди легионите да бъдат погубени от врага или от времето…

плакат

The Legion“ е режисьорски дебют за Хосе Маган, който е бил продуцент на „The Malevolent“ и „Cold Skin“. Сценарият е дело на Педро Сантамария, а в ролите участват Лий Партридж, Бай Лин и споменатия вече (много бивш прекрасник) Мики Рурк.

Предварителните очаквания са били „The Legion“ да се появи в избрани киносалони от 8 май 2020, но май ще си остане с премиера само на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Нищо специално не виждам тук. Такъв тип сюжети, може да бъде спасен само с качествен екшън-сиреч добра хореография, а нещо не я усетих. Ще го гледам само заради Мики Рурк.

  2. Рурк отдавна е синоним на творчески провал, така че няма да го гледам основно заради него 😄

  3. абе Мики Рурк не ми е любимец ама е наистина дразнещо некви цървули, дето се кръщават на японска анимационна сапунка за 13 годинишни, да не проявяват елементарно уважение… 🙁 „творчески провал“ ххахахахахахаххахахахаха ….ало, нарутото…пожелавам ти да имаш възможност поне да се „провалиш“, като този посредствен човечец. Елементарно уважение. Без него няма как да станеш хокаге сеш’ се.

    1. Ех, това Наруто бе. Обрязаната ти обща култура не може да хвърли по-напред явно. За едно си прав де – уважението ти към провала Мики наистина е елементарно. 😀

  4. Чакай малко. рок лий срещу оня с пясъка от първите лабути, бе яко