Година след дебюта си на 41-то издание на Sundance Film Festival, ние, обикновените зрители, чак сега получаваме трейлър на хоръра, който в последствие обиколи едни от най-големите фестивали – шведската продукция „Koko-di Koko-da”. Това ни радва ужасно много, защото хорърът е сред заглавията, които не бихме искали да изпуснем, а причината е проста – филмът изглежда нестандартно.

Koko-di Koko-da” разказва историята на щастливо женената двойка Елин и Тобаяс, които отиват на почивка на къмпинг за първи път, три години след неприятен инцидент с отравяне, променил начина им на живот завинаги. По време на това пътуване, вместо двойката да открие покой и комфорт, те се оказват преследвани от зловеща група от хора, оглавявана от възрастен мъж, който продължава да пее една и съща детска песен. Двамата трябва да преодолеят травмата си, да се помирят с миналото си и да се борят за живота си. Отново, и отново, и отново…

Вижте трейлъра.

Както казахме още в началото на новината, „Koko-di Koko-da” успя да ни привлече вниманието, защото изглежда нестандартен. Меко казано ни е писнало от историите за духове, пищящи момичета и jump scare моменти, които сякаш вече са задължителна част от жанра. Съдейки по трейлъра, който определено ни допадна и повиши интереса ни към филма, „Koko-di Koko-da“ носи усещане за психологически хорър в ненадминатия (смахнат) стил на скандинавците, което само може да ни радва.

Предлагаме ви и няколко от официалните постери, които успяха да ни привлекат окото.

KokoDiKokoDa_US-Poster-scaled kokodikokodaPostermainimageb5991 kokodikokodaPostermainimageb5992

Koko-di Koko-da” е режисиран и написан от Йоханес Ниолм, а в ролите са Петер Бели, Лиф Едлунд, Илва Галон, Катарина Йакобсон, Бранди Литманен и др.

Премиерата в САЩ се очакваще да бъде на 27 март, но вече не е ясно кога точно ще бъде.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *