За хубавите неща се чака. Малко повече от две години изминаха, откакто разбрахме, че HBO готвят мини-сериала „I Know This Much Is True“ – екранизация по едноименния роман на Уоли Лам с режисьор Дерек Сианфранс и с Марк Ръфало в главната роля. Още тогава проектът ни се стори особено обещаващ, защото адски много уважаваме Дерек Сианфранс, дори и след разочароващия (за някои от нас) „The Light Between Oceans“, благодарение на повече от отличните „Blue Valentine” и „The Place Beyond The Pines”.

Също така, от години сме фенове на Марк Ръфало и винаги се радваме, когато участва в по-скромни и независими проекти, където има възможност да разгърне актьорския си талант (супер е и като Хълк, но човек не може да живее само на пуканки). При това, в „I Know This Much Is True“ Ръфало играе не една, а две доста различни роли – филмът разказва историята на двама братя близнаци, които имат различни проблеми и се опитват да се преборят с демоните си. Но вместо да ви разказваме сюжета, вижте първия кратичък трейлър, който дава отлична представа какво можем да очакваме.

https://www.youtube.com/watch?v=BO_4DGnmMKk

И без това имахме високи очаквания за „I Know This Much Is True“, а сега сериалът вече е в списъка със задължителни заглавия (който действително е невъзможно дълъг), но както ясно се вижда от трейлъра, няма да е за всеки. Ако сте от хората, които не могат да понесат тежка, мрачна, изключително добре разказана история за проблемите в едно изстрадало семейство, „I Know This Much Is True“ вероятно няма да ви допадне, а ние можем само да ви съчувстваме, че ще го пропуснете.

Режисьор на „I Know This Much Is True“ е Дерек Сианфранс, а в главните роли ще видим Марк Ръфало, Катрин Хан, Мелиса Лио, Джулиет Луис, Роузи О‘Донъл, Арчи Панджаби и Имоджен Путс.

Премиерата на сериала е 27 април по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *