Винаги сме смятали, че за комедията няма табу теми, няма неща, с които „не може да се шегуваш” – когато нещо е смешно, то е смешно, а който иска вече да се обижда – дори и това нещо да са побъркани сектанти и ритуални самоубийства. Трейлърът, който ще ви покажем по-долу, без съмнение ще разбуни духовете на някои хора, които се засягат от шеги, но ако не сте от тънкообидните, четете нататък – обещаваме, че ще си струва.

Трейлърът е за много черната комедия „Seven Stages To Achieve Eternal Bliss”, разказваща за младата двойка Пол и Клеър, които са си намерили страшно хубав и евтин апартамент в Лос Анджелис и са много щастливи. Причината наемът им да е толкова евтин е, че някога сектантският лидер Сторш се е самоубил във ваната именно на този апартамент и е убедил последователите си, че ваната е вратата към вечното блаженство, което пък кара сектантите да се редят на опашка да се самоубиват и те там.

Да, на първо четене не звучи супер весело, но нека поговорим за екипа и на първо място – Сторш, откачения лидер на култа, в чиято роля ще видим любимия ни парагон на откаченото Тайка Уайтити. Освен него актьорският състав включва невероятни комедийни таланти като Кейт Микучи, Сам Хънтигтън, Рия Сийхорн, Марк Макини, Мария Бамфърд и Брайън Поузен,а в ролята на детектива е Дан Хармън, геният създал „Community” и „Rick and Morty”.

Вижте трейлъра сега, за да добиете истинска представа какво точно ще представлява този филм:

Невероятно много ни привличат такъв тип извратени и забавни тъпотии и наистина „Seven Stages” ни изглежда точно като нещо, което ще се впише идеално в тази категория. Как да не се зарадва човек на тази така веселяшка анархия? Нямаме никакво съмнение, че след ориентиран в детайлите вампир и въображаем Хитлер, именно лидер на култ е точно ролята, в която имаме нужда да видим Тайка Уайтити. За наша собствена изненада обаче, той дори не е главната причина да искаме да гледаме филма – след този трейлър просто искаме да се потопим в цялата му атмосфера.

Споменахме ли, че всъщност цялото заглавие на филма е „Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh”? Това ни казва всичко, което искаме да знаем. Режисиран е от Вивиено Калдинели по сценарий, написан от Кристофър Хюитсън, Клейтън Хюитсън и Джъстин Джоунс.

Премиерата в ограничен брой кина е насрочена за 6 март, а след това пристига на Video on demand на 17 март.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *