Определено се бавим с отразяването на рекламите на „Penny Dreadful: City of Angels” и това се дължи изцяло на липсата на сериозен ентусиазъм по адрес на сериала, въпреки че новата му инкарнация предлага доста неща, които са ни интересни. А липсата на ентусиазъм от своя страна пък се дължи на факта, че оригиналните три сезона на „Penny Dreadful”, които също предлагаха ужасно много елементи,  които са ни любими и интересни, в крайна сметка не успяха да покрият високите ни очаквания и ни оставиха леко разочаровани.

Но както и да е, знаем, че „Penny Dreadful“ има ужасно много почитатели, които не споделят нашата гледна точка и очакват с нетърпение „Penny Dreadful: City of Angels”, затова предлагаме на вниманието им новия пълен трейлър на сериала, заедно с едно промо, в случай, че са пропуснали дебюта им преди няколко дни.

Припомняме, че „Penny Dreadful: City of Angels” ни отвежда в Лос Анджелис през 1938 година – време и място, сериозно пропити с мексиканско-американския фолклор и нескрито социално напрежение.

Трейлър

https://www.youtube.com/watch?v=_WqFMwMiF3I

Промо

Ще се повторим като кажем, че обожаваме този период и естетика и доста харесваме част от актьорите и творческия екип, но поради изброените по-горе причини нямаме желание да се хвърлим на „Penny Dreadful: City of Angels” веднага щом дебютира. Преди това има един куп други неща, които ни вълнуват далеч повече. Ще се ослушваме за отзиви и ако са наистина положителни, може да го наваксаме впоследствие. В допълнение вижте официалния синопсис:

Когато жестоко убийство шокира грададетектив Тиаго Вега (Даниел Зовато) и неговият партньор Люис Мичънър (Нейтън Лейн) се забъркват в епична история, която отразява богатата история на Лос Анджелис: от изграждането на първите магистрали на града и дълбоките му традиции в мексиканско-американския фолклор, до опасните шпионски действия на Третия райх и възхода на радио евангелизма. Скоро Тиаго и семейството му се сблъскват с могъщи сили, които заплашват да ги разкъсат на парчета.

Създател и сценарист на „Penny Dreadful: City of Angels” е Джон Логан („Гладиатор, „Авиаторът”, „Хюго”, „Skyfall”), който е и изпълнителен продуцент наравно със Сам Мендес и Пипа Харис. Сред режисьорите са Шери Фолксън и Пако Кабесас, а в ролите са Даниел Зовато, Нейтън Лейн, Натали Дормър, Рори Киниър, Томас Кречман, Джесика Гарсия, Адриана Бараза, Джонатан Ниевес, Майкъл Гладис, Адам Родригес, Пайпър Парабо, Лоренца Изо и др.

Премиерата е на 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *