May I burn in hell if I speak false!

Колкото и големи привърженици да сме на провокативния монтаж, нестандартните решения и дръзките преходи от тема в тема и от един времеви отрязък в друг, нужно е да отбележим, че предишният трейлър на „True History of the Kelly Gang” ни допада повече от новото рекламно обобщение.

Сигурни сме, че най-новият поглед към версията на Джъстин Кързел по историята за легендарния австралийски бунтар ще привлече вниманието на киноманите. И макар трейлърът да се появява мааалко след разпространението на „1917” на кино, пък и именно на Джордж Маккей е поверен образът на главния герой – Нед Кели, трябва да отбележим, че Кързел се възползва от потенциала на младия актьор преди той да бъде ангажиран от Сам Мендес.

Ето как изглежда финалният вариант на бруталния разказ за неподвластната на закона банда на Кели:

Истинско удоволствие да наблюдаваме как Ръсел Кроу се променя с годините, как пред очите ни се оформят и възмъжават млади таланти – не само Маккей, но и Никълъс Холт, великолепната Томасин Макензи, чаровната ни „слабост” Чарли Хънам. В основата на филма е едноименният роман на Питър Кери „True History of the Kelly Gang”, адаптиран за екран от Шон Грант („Mindhunter”). Роден в семейство на бунтовни ирландски имигранти, безмилостният австралийски Робин Худ се превръща в легендарен образ от XIX век. Еси Дейвис влеза в ролята на майката на Нед Кели, негов ментор е героят на Кроу, а по повод омразата към „лошия” – ще може да я излеем щедро по адрес на полицая на Холт.

Австралийската легенда израства във време на кърваво и безкомпромисно управление, налагано от английските завоеватели. Храната не достига, оцеляването е въпрос на ежедневни жертви, колонизаторите използват всеки шанс да прилагат брутална сила и да накарат населението да се чувства безпомощно, унизено, низвергнато… В отчаян опит да направи нещо за сина си, майката на Нед Кели го дава за отглеждане в ръцете на прочутия бандит Хари Пауър – и там младият бунтар открива, че произлиза от род на войни, наричани „синовете на Сийв”. Жаждата за мъст му дава сили и младият Кели повежда армия от анархисти, която предизвиква хаос в редиците на потисниците – с едни от най-яростните нападения в историята на Австралия…

true_history_of_the_kelly_gang_ver2_xlg

Предварителните прогнози са „True History of the Kelly Gang” да се появи на кино на 24 април и да може да бъде намерен в дигитални формати от 8 май, но промените в наши дни са динамични и е много вероятно почитателите на тази история, Кързел и впечатляващата актьорска група да се наложи да потърсят VOD-платформи, които със сигурност ще имат желание за представят филма пред по-широка (от фестивалната) аудитория.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *