Предвид аудиторията на Super Bowl, не е изненада, че Paramount са решили да представят рекламен спот и на „Топ Гън: Маверик” („Top Gun: Maverick”). Преди броени дни, по повод снимковия поглед към новите попълнения в елитното авиаторско училище Топ Гън, отбелязахме, че въпреки двата трейлъра, които видяхме до момента, очакваме още един по-дълъг, който да ни запознае по-подробно с историята, но честно казано, гледайки Super Bowl рекламата, смятаме, че няма никаква нужда.

В тези 30 секунди е събрано всичко, което ни е необходимо да видим и да знаем за този филм – впечатляваща визия, въздушни акробатики и загатване за състоянието на Маверик (Том Круз) и проблематичните му отношения с флота и сина на загиналия му партньор и най-добър приятел „Гуус“ – лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър). Вижте рекламата.

Както вече казахме, видяното ни допада и ни е напълно достатъчно и нямаме нужда от повече реклами на „Топ Гън: Маверик” (макар че вероятно ще отразим финалния трейлър, защото със сигурност ще има такъв). Любопитни сме да видим какво ще се получи и каква част от духа на оригинала на Тони Скот ще присъства в този филм, но реално нямаме някакви сериозни очаквания.

Ако на вас все пак ви е необходима малко повече информация за сюжета, може да се информирате от официалния синопсис:

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили, Пийт „Маверик“ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Режисьор на „Топ Гън: Маверик” („Top Gun: Maverick”) е Джоузеф Козински („Трон: Заветът”, „Забвение”) по сценарий на Питър Крейг, Джъстин Маркс, Кристофър МакКуорри и Ерик Уорън Сингър. В ролите са Том Круз, Вал Килмър, Джон Хам, Майлс Телър, Дженифър Конъли, Ед Харис, Глен Пауъл и др.

Българската премиера на филма е 17 юли 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *