При все че изминалата събута сутрин „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) получи първия си, близо четириминутен трейлър, филмът не се размина и с представяне на Super Bowl. И защо не? Освен че по принцип милиони хора ще се информират, че предстои нова част от поредицата, реално погледнато голяма част от зрителите на спортното събитие попадат в таргета на франчайза и определено има логика „Бързи и яростни 9” да се рекламира там.

Ако трябва да сме честни, в сравнение с разказващия целия филм, абсолютно нелеп пълен трейлър, Super Bowl спотът е доста приличен и ако зависеше от нас, той щеше да е първата (и единствена) реклама на „Бързи и яростни 9”, която вижда бял свят. Разбира се, бихме махнали кадрите със завърналия се от отвъдното Хан (между другото, нямаме търпение да видим каква нелепица са измислили, за да оправдаят подобно нещо – предишните подобни завръщания бяха бая смешни).

И като казахме Хан, след като тайната е разкрита, той също се сдоби с character постер и лъсна на ужасяващия общ плакат с цветните… димки ли са, облаци ли са, не е ясно. Може да ги видите по-долу. Преди това обаче вижте новия спот.

„Алелуя“! „Алелуя“! „Алелуя“! „Ааааа-ле-лу-яя“! Определено спотът ни допадна. И въпреки че ужасният пълен трейлър все още ни държи влага и знаем за какво става въпрос в поредицата и в „Бързи и яростни 9” в частност, в нас се появява желание (породено от винаги присъстващото в нас инфантилно желание за качествен неприличен екшън) да хвърлим едно око на филма. Наистина смятаме, че това трябваше да е първата и единствена реклама.

Ето и споменатите плакати на Хан.ц

fast_and_furious_nine_ver10_xlg fast_and_furious_nine_ver11_xlg

Режисьор на „Бързи и яростни 9” („F9: The Fast Saga“) е Джъстин Лин, който е отговорен за четири от предишните филми от поредицата, включително и приличния „Бързи и яростни: Удар в Рио“. Сценарист е Даниел Касей, по история от Джъстин Лин. В ролите са Вин Дизел, Джон Сина, Тайрийз Гибсън, Мишел Родригес, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Чарлийз Терън, Хелън Мирен и др.

Премиерата е на 22 май 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *