В началото на миналата година Netflix представиха на публиката прекрасния исторически зомби сериал „Kingdom”, дело на корейския режисьор Сон-Хун Ким. Шестте епизода се приеха много добре от публиката и съвсем закономерно беше авторите му да подготвят продължение.

Припомняме ви, че „Kingdom” се развива през историческия период Чосон и разказва историята на наследника на титуловното кралство, което е раздирано от корупция и глад. За да се влошат нещата допълнително мистериозна чума превръща заболелите в кръвожадни зомбита. Натопен за измяна и отчаяно желаещ да спаси народа си, принцът тръгва на самоубийствена мисия да изследва мистериозната епидемия, което го води до откриването на бруталната истина за злото, стаяващо се в мрака и заплашващо кралството.

През изминалите дни Netflix ни зарадваха с кратък тийзър на предстоящия втори сезон. Вижте го и него:

Тези кратки секунди не ни представят кой знае каква ясна картина за предстоящото действие на новите шест епизода, но сме сигурни, че Сон-Хун Ким и компания ще се справят чудесно. Зомбитата ще продължат да сеят смърт и разруха от 13 март, а ние нямаме търпение.

Вижте и официалния плакат:

kingdom-netflix-2

Втори сезон на „Kingdom” отново е режисиран от Сон-Хун Ким („A Hard Day“, „The Tunnel“) по сценарий на Ън-Хи Ким („The Signal”), базиран на нейните комикси „Land of the Gods”. В главните роли се завръщат Чу Джи Хун, Бе Ду На, Рю Сънг Рьонг, Джун-Хо Хео, Санг-Хо Ким, Сок-Хо Чон и др.

Все още имате месец да попълните пропуските си с първи сезон, ако не сте го гледали, а дотогава можете да прочетете повече в новините ни до този момент.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments