Откакто за последно обърнахме внимание на драма-комедията „Bad Education“, филмът имаше своята доста успешна премиера на Toronto International Film Festival и правата му за разпространение бяха откупени от HBO за близо 20 милиона долара. Няколко месеца след тези събития получаваме първи тийзър трейлър, който най-накрая дава възможност и на обикновената публиката да се запознае малко по-добре с това, което ни очаква.

Bad Education“ е базиран върху факти и реални събития и разказва историята на
Франк Тасоне, управителя на училищния район в Рослин, Лонг Айлънд, който не просто е донесъл страшно много слава на училищата в района с помощта на партньорката си Пам Глъкин, но е обичан и уважаван както от учениците, така и от родителите и учителите. Всичко е наред, докато една амбициозна ученичка-репортер не решава да разгледа в дълбочина училищните финансови отчети и разкрива може би една от най-мащабните схеми за неправомерно усвояване на пари, извършена от училището.

Филмът е дело на Кори Финли, а в главните роли влизат Хю Джакман, Алисън Джани и Рей Романо. Вижте ги в тийзъра.

https://www.youtube.com/watch?v=3rcDuELz3Ak

Харесва ни, че тийзърът само загатва за основния проблем, който ще се разглежда в „Bad Education“, а именно схемата за присвояване на огромни количества пари. Виждаме толкова, колкото да се пробуди интересът ни към филма, и се надяваме и предстоящият пълен трейлър да следва същата линия. В новината ни с акцентите на миналогодишния TIFF споделихме, че дебютният филм на Кори ФинлиThoroughbreds“ ни впечатли много, което заедно с историята и каста на този проект, са достатъчна причини да го очакваме с нетърпение. Добрите отзиви от фестивалния показ на филма също помагат.

Още веднъж, режисьор и сценарист на „Bad Education” е Кори Финли, а освен вече споменатите Хю Джакман, Рей Романо и Алисън Джани, във филма ще видим и Алекс Улф („Hereditary”), Анали Ашфорд („Impeachment: American Crime Story”), Джералдин Висуанатан, Катрин Нардучи и др.

Премиерата е на 25 април по HBO.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *