Изглежда, че Робърт Патинсън и Клер Дени са се харесали по време на работата си по „High Life”, защото става ясно, че новият Батман ще играе и в следващия проект на френската сценаристка и режисьор „The Stars At Noon”. Освен Патинсън във филмът ще участва и младата Маргарет Куоли, за която наскоро научехме, че ще се включи в „Призраци в моята глава“ на Скот Купър.

Информацията идва от Deadline, които съобщават, че любимите ни A24 са закупили правата за дистрибуция на „The Stars At Noon” на територията на Съединените щати. Филмът е базиран на романа на Денис Джонсън и разказва за британски бизнесмен и американски журналист, които започват пламенни романтични отношения в Никарагуа през 1984 г. Всичко върви прекрасно до момента, в който конспирация не разтърсва връзката им, и двамата са принудени да избягат от страната по време на революция, разчитайки единствено на себе си.

Клер Дени („Chocolat“, „Bastards“, „Let the Sunshine In“) е доказан майстор и с удоволствие ще се отправим и на това „пътешествие“ с нея, още повече че „The Stars At Noon” ще е с участието на Робърт Патинсън и Маргарет Куоли. Надяваме се и (отново) да се намери роля и за Жулиет Бинош, което, разбира се, ще направи филма още по-задължителен в очите ни.

Все още няма информация кога ще започнат снимките, но се предполага, че началото ще е след края на промоционалните активности около „The Batman“, около които се очаква Патинсън да е доста зает. Ще се ослушваме за подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *