Ако се чудите как да ни привлечете вниманието, “random psychos, weirdos and criminals fight to the death” е определение, което ни грабва на секундата. В момента, в който чухме тази реплика в трейлърa на предстоящия „Guns Akimbo” се усмихнахме и не спряхме до края, а подозираме, че така ще е когато изгледаме и целия филм. „Guns Akimbo” от известно време се върти по фестивалите, но след като наскоро беше обявена по-широка премиерна дата, сега започват и трейлърите.

А трейлърите, които можете да видите по-надолу, наистина изглеждат точно по начина, по който се надявахме този филм да изглежда –забавно, насилствено, откачено, странно и просто адски веселяшко. Първият се фокусира повече върху влиянията на видео игрите, които очевидно са основния мотив във филма – припомняме, че героят на Даниел Радклиф е дизайнер на видео игри, който е въвлечен в смъртоносна игра, провеждана за забавлението на интернета. Има тук даже и тематика за обсъждане, но да се фокусираме първо върху втория трейлър и това колко много патрони може да изстреля Самара Уийвинг на фона на „You Spin Me Round”.

Вижте трейлърите сега:

Цветовете, музиката, пантофите на Даниел Радклиф – всичко е перфектно в тези трейлъри. Разбира се, че филмът ще е тъпанарски и няма да ни изненада с нищо – това е повече от ясно, само с тези два трейлъра сме практически убедени, че можем да пресъздадем сценария с 90% точност. Но наистина не е в това въпроса – ако целият филм е така забавен, креативен визуално, бърз и вълнуващ, каквито са трейлърите, то тогава със сигурност ще останем доволни.

Guns Akimbo” е написан и режисиран от Джейсън Лей Хауден (чийто предишен филм носи уникалното заглавие “Deathgasm”), в главните роли са Даниел Радклиф, Самара Уийвинг и Наташа Лиу Бордицо. Премиерата е насрочена за 28 февруари 2020г.

guns-akimbo-poster-1-20200119 плакат

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Изглежда като вкусен, но забравим fast food екшън – Радклиф в последно време изненадва с активно участие във всички жанрове.