ал пачино и логан лерман

Goddamn Nazis!

След два тийзъра, вчера Amazon най-накрая представиха пълен трейлър на очаквания сериалHunters“, който следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици представители на високите ешелони на националсоциализма живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието.

В главните роли влизат Ал Пачино (в първата си роля в класически сериал) като лидера на Ловците Майър Оферман и Логан Лърман като Джона Хайделбаум – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация под менторството на Оферман.

Вижте новия трейлър на „Hunters“, който дава допълнителни подробности за основната история и ни запознава с колоритните членове на Ловците.

Зарибихме се по „Hunters“ още когато за първи път чухме за проекта и „премиса“ му, а участието на Ал Пачино и трейлърите (включително и този) затвърдиха желанието ни да гледаме сериала. В коментара ни на предишната реклама споменахме, че не сме много доволни от акцента на Ал Пачино, но тук нещата са по-добре, само дето се напъваме да чуем и разберем какво казва. Единственото друго, което искаме да отбележим, е, че не сме съвсем сигурни за общия тон – струва ни се, че като цяло „Hunters“ го дава сериозен, но виждаме и доста комедийни елементи. Лично за нас намирането на баланса между тези две неща ще реши дали крайният резултат ще ни допадне или не.

плакат

Hunters“ е дело на Дейвид Уайл („Moonfall“), който е сценарист и шоурънър наравно с Ники Тоскано. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Джордан Пийл, който е основна движеща сила зад проекта. Режисьор е Алфонсо Гомес-Рехон („Collateral Beauty”, „Me and Earl and the Dying Girl”, „The Current War“).

В ролите освен Ал Пачино и Логан Лърман ще видим Джерика Хинтън, Джош Раднор, Тиафани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчиен, Карол Кейн, Соул Рубинек, Дилън Бейкър, Лен Олин и др.

Премиерата е на 21 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *