Досега нито един от трейлърите на „Вещерът“ („The Witcher“) не успя да разсее притесненията ни по отношение на подготвяната от Netflix амбициозна адаптация на изключително популярната поредица от романи на Анджей Сапковски, но все пак в тях имаше предостатъчно неща, които подържаха надеждата ни жива. А сега, седмица преди премиерата на сериала, стрийминг платформата разпространи нов, „финален“ трейлър, който дори успява да породи в нас лек ентусиазъм.

Рекламата е малко по-разкриваща, отколкото е по вкуса ни, но е идеална за тези, които не са запознати с историята и искат да знаят за какво става дума. В най-голяма степен от всички трейлъри досега (поне за нас) онагледява амбициозните мащаби на екранизацията и почти изцяло заличава усещането за „евтиния“ ала сериали като „Хрониките на Шанара“, което получихме от първия тийзър.

Припомняме, че „Вещерът“ следва самотния ловец на чудовища Гералт от Ривия, който се бори да намери мястото си в един свят, в който хората често се оказват по-зли от зверовете. Но когато съдбата го сблъсква с могъща магьосница и млада принцеса с опасна тайна, тримата трябва да намерят начин да прекосят изпълнения с насилие континент.

Както казахме по-горе, този трейлър успя да породи в нас лек ентусиазъм (нещо, което досега липсваше по отношение на този сериал) и в комбинация с информацията, че „Вещерът“ е получил ранно одобрение за втори сезон, вече очакваме с доста по-голямо нетърпение следващия петък, за да видим какво се е получило.

В допълнение ви предлагаме три погледа „зад кулисите“, които се фокусират върху главните действащи лица в историята – Гералт от Ривия, Йенефер от Венгерберг и Цирила, принцесата на Цинтра, едно видео, в което самият „Вещер“ Хенри Кавил чете от първия роман на Сапковски, както и за финал три „character“ визии.

Представяне на героите:

Хенри Кавил чете „Вещерът“:

плакат thw-witcher-poster-2-20191213 thw-witcher-poster-3-20191213

Създател на „Вещерът” („The Witcher“) е Лорън Шмид Хисрич. Режисьори са Алик Сакхаров, Шарлот Брандстрьом, Алекс Гарсия Лопес и Марк Йобст, а продуцент е Майк Островски. В главните роли са Хенри Кавил, Аня Шaлoтра, Фрея Алън, Адам Леви, Анна Шафър, Джоди Мей, Бьорн Хлинур Харалдсон, Ема Апълтън, Ройс Пиърсън, Миана Бърнинг, Мими Ндивени, Ларс Микелсен, Терика Уилсън-Рийд, Джой Батей, Еймън Фарън и др.

Премиерата е на 20 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments