Main_TGM_02На целия свят е известно, че Том Круз няма никакво намерение да се откаже от високите скорости и новият трейлър на „Топ Гън: Маверик“ добавя „още от същото“ – позната атмосфера, леко носталгичен поглед към миналото, кадри със силуета на легендарния пилот до разни летящи машини на фона на светлото небе – всичко според изискванията за филма-наследник на „Топ Гън“ от 1986 година. Макар да се шегуваме с формата и издръжливостта на мистър Круз, 34 години след оригиналния филм и вече стъпил в авторитетната 58 лична година, той изглежда наистина впечатляващо и… подготвен за прословутите си каскади (макар че тук не сме на територията на „Мисията“ n-ти филм, сигурни сме, че ще има нещо екстремно).

И Том Круз, и Вал Килмър, който също ще се завърне в ролята на Том „Айсмен“ Казански (но нещо не го виждаме в този трейлър), са въодушевени от новото приключение – тяхната работа очевидно е приключила, но тепърва предстои разгръщането на мащабна рекламна кампания, в която ветераните ще участват активно. Друго си е да се завърнат със свръхзвуков гръм под светлината на прожекторите!

Още вчера и двамата споделиха в социалните мрежи нов постер, като към лаконичността на Круз („Feel the need. Trailer tomorrow.“) Килмър добавя с намигване: „It may be ‘ice’ cold outside, though maybe this will warm you up. Finally get to share this… poster. Even better, a new trailer… Tomorrow! #youcanbemywingman.

https://www.instagram.com/p/B6GToP-BB_K/

Като не забравяме, че няколко поколения зрители за първи път ще се срещнат с нафуканите пилоти и новите им ангажименти, напомняме за новата роля на Маверик като учител-наставник на сина на Гуус, а повече детайли за самата история може да открием в официалния синопсис:

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили, Пийт „Маверик“ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

А ето и официалният постер в пълния му блясък:

TGM- poster

Режисьор на „Топ Гън: Маверик” („Top Gun: Maverick”) е Джоузеф Козински („Трон: Заветът”, „Забвение”) по сценарий на Питър Крейг, Джъстин Маркс, Кристофър МакКуорри и Ерик Уорън Сингър. В ролите освен Том Круз и Вал Килмър, ще се включат още и Джон Хам, Майлс Телър, Дженифър Конъли, Ед Харис, Глен Пауъл и др.

Българската премиера на филма е 17 юли 2020 година.

TGM_02

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Е как да го няма Валката в трейлъра. Онзи с черното яке накрая кой е според вас?

  2. „Забвение“ стана един от любимите ми филми и издигна Козински в очите ми, дано се справи с нелеката задача – да създаде харесвано продължение!!!

  3. Малко инфо. След като „великите “ Сащ губят 7-9 самолета на един миг-23 в реален бой,правят тази програма.Било е късните 70-години на 20 век
    Принципът е че не оръжието е важно, а как се управлява. Но като си спомня, какви скопени бяха F-16 спрямо миг-23 , да не говорим за Миг-29.
    Но давай. Ще плачем на Щатското знаме. Та нали сме тяхна неофициална колония.

    1. Ти си ебахти гнусният путинист и русофилски свиркаджия. Абсолютен СПИН!