Помните, че директното продължение на „The Young Pope” ще носи заглавието „The New Pope” и една от главните роли ще е поверена на колосалния Джон Малкович, нали? Трябва да сме били доста зашеметени от традиционни летни занимания и блокбъстъри, за да не обърнем подобаващо внимание на един прекрасен тийзър, с който през август Паоло Сорентино и продуцентите му са „почерпили” феновете на Джъд Лоу. В него се появява и Малкович, който уверено върви към трона, от който ще „властва” над света, докато дяволитата усмивка не слиза от устните на младия папа по време на разходката му „в рая”. И тъй като е време за още по-нов поглед към подготвяния нов сезон на творението на Паоло Сорентино, вижте първо „горещата” лятна заявка за… проблеми в Рим.

https://www.youtube.com/watch?v=TAOD50blOKk

Аплаузите на конклава са за създателите на тази поредица. Както и въодушевлението на хилядите, милиони почитатели по света на Сорентино, Лоу и Малкович, които тръпнат в очакване в каква посока ще се развие действието на предстоящия, втори сезон на свръх-успешната поредица. Новият папа – героят на Малкович, Джовани Паоло III, загатва посоката със своето високомерно откровение и велика убеденост, че всъщност нищо не може да попречи на неговия триумф. Ето как изглеждат нещата във Ватиканските селения на „The New Pope” с днешна дата.

Doesn’t matter, I am the Pope!

История, визия, музика, монтаж, дръзки решения – нямаме никакви забележки, мистър Сорентино доказва за пореден път, че знае превъзходно какво точно иска да сътвори като разказ и е наясно как може да го постигне. А мистър Малкович често оставя зрителите безмълвни и непрестанно доказва, независимо от образа, в който се вмъква, какво означават думите „актьорско съвършенство”. Естествено, няма да пренебрегнем и акцент върху чаровната усмивка, която пропълзя по устните на събудения, вече бивш папа – очакваме конфликт, и той ще бъде превъзходно изграден и изигран, сигурни сме в това!

Новите девет епизода на „The New Pope” ще бъдат режисирани от Сорентино, а негови съавтори в създаването на историята са Умберто Контарело и Стефано Бисис. В поредицата участват великолепните Малкович и Лоу, както и Силвио Орландо, Хавиер Камара, Сесил де Франс, Людивин Сание, Маурицио Ломбарди, Хенри Гудман, Улрих Томсен, Марк Иванир, Юлия Снигир, Масимо Гини и др. Като специални гости ще се появят Шарън Стоун и… Мерилин Менсън!

Затаяваме дъх за новите епизоди на творението на Сорентино – „The New Pope” ще се появи през януари по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Уникален сериал! Чудесен подбор на актьори!Очакваме с огромно нетърпение!😆

  2. Нямам търпение да разбера каква ще е ролята на Менсън в новия сезон 😀