Изглежда, че носителка на „Оскар” Сандра Бълок ще се завърне в света на стрийминг гиганта Netflix още веднъж. Бълок не само ще изпълни главната роля, но и ще бъде продуцент на филмовата адаптация по британския минисериал от 2009 година „Unforgiven”. Това хич не ни изненадва имайки предвид, че Бълок има филмова сделка (за поне още 4 филма) с Netflix, a и последният проект, в който тя участва – „Кутия за птици”, се оказа един от най успешните за стрийминг услугата.

Преди да ви запознаем с повече детайли около проекта, ето какъв е сюжетът му:

Филмът проследява историята на Рут Слатер (Бълок), току-що пусната на свобода жена, която е излежала своята присъда за сериозно престъпление и ѝ се налага да стане отново част от обществото, което отказва да забрави миналото ѝ. Изправената пред тежките погледи и съдена от мястото, което преди е наричала свой дом, Рут намира надежда за изкупление единствено в това да открие по-младата си и отчуждена от нея сестра, която се е наложило да изостави.

нора фингшайд
Нора Фингшайд

Сандра Бълок не е единственото звездно име, прикачено към проекта, сценарият е дело на Кристофър Маккуори, който въпреки че в момента се занимава главно с „Невъзможни мисии”, отдавна е замесен в проекта за тази адаптация – още откакто се спекулираше, че Анджелина Джоли ще влезе в главната роля. Едно от останалите големи имена е един от изпълнителните продуценти, а именно Греъм Кинг, чийто последен проект беше „Бохемска рапсодия”. Това, което идва като изненада, е, че филмът, чието заглавие все още е неясно, но е съвсем възможно да не бъде „Unforgiven”, за да не бъде бъркан с филма на Клинт Истууд от 1992, ще бъде режисиран от младата режисьорка Нора Фингшайд, чийто дебютен филм „System Crasher” беше избран да представи Германия в наградите на Академията за 2020.

Засега това е цялата информация, с която разполагаме за проекта, а за премиерни дати е прекалено рано да се говори. Първо ще очакваме да бъдат обявени актьорите, които ще застанат редом до Бълок, а когато това стане, ние ще се постараем да ви информираме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *