Вероятно има хора, които ще поспорят, че фактът, че Ал Пачино за първи път в кариерата си участва в класически сериал, е поредното доказателство за това, че в момента на малкия екран се случват много по-интересни и качествени неща, отколкото на големия. Това са същите хора, които ще спорят, че и „The Irishman” на Мартин Скорсезе (отново с участието на Пачино) не е „кино“, защото се води филм на Netflix, а техният модел на заснемане и разпространение е „вреден за истинското кино“. Ние не сме от тези хора.

Ако сте пропуснали предишните ни новини, припомняме, че „Hunters“ следва група ловци на нацисти в Ню Йорк през 1977 г., които са открили, че стотици представители на високите ешелони на националсоциализма живеят сред нас и планират да създадат Четвърти Райх на територията на САЩ. Еклектичните Ловци се отправят на кървава мисия да предотвратят новия план на нацистите за геноцид и да ги изправят пред правосъдието. Ал Пачино изпълнява ролята на ветеран сред Ловците, който става ментор на Джона Хайделбаум (Логан Лърман) – млад мъж, който, след като баба му е убита от тайнствен натрапник в апартамента им, се впуска да открие извършителя и така попада в мистериозната организация.

Вчера Amazon представиха нов тийзър трейлър на „Hunters“, който ни предлага първи поглед (бил той и кратичък) към част от останалите действащи лица и като цяло ни дава малко малко по-добра представа за това, което ни очаква. Вижте.

„This is not murder. This is mitzvah.“ Ако трябва да сме съвсем честни, не сме много доволни от акцента на Ал Пачино, който поне засега не успява да „изчезне в образа“. Сигурни сме обаче, че в самия сериал положението ще е друго. Като изключим този дребен момент, всичко останало в трейлъра ни допада и нямаме търпение да видим какво се е получило. Пишете ни зарибени (не че не бяхме такива още, когато разбрахме за концепцията).

Hunters“ е дело на Дейвид Уайл („Moonfall“), който е сценарист и шоурънър наравно с Ники Тоскано. Двамата са и изпълнителни продуценти, заедно с Джордан Пийл, който е основна движеща сила зад проекта. Режисьор е Алфонсо Гомес-Рехон („Collateral Beauty”, „Me and Earl and the Dying Girl”), чийто сериозно забавил се (заради скандала с Харви Уайнстийн) „The Current War“ все още може да бъде видян на течащата в момента Киномания.

В ролите освен Ал Пачино и Логан Лърман ще видим Джерика Хинтън, Джош Раднор, Тиафани Буун, Грег Остин, Луис Озава Чангчиен, Карол Кейн, Соул Рубинек, Дилън Бейкър, Лен Олин и др.

Премиерата е предвидена за 2020.

hunters-cast-20191122

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *