Дали заради умора от дългогодишното „иди ми, дойди ми“ около реализирането на третия филм от поредицата „Лоши момчета“ или поради факта, че първата реклама на „Лоши момчета завинаги“ („Bad Boys For Life“) не ни зарадва особено, но се забавихме сериозно с отразяването на най-новия трейлър на филма, който дебютира през изминалата седмица.

Припомняме, че в „Лоши момчета завинаги“ Маркъс Бърнет най-накрая е станал полицейски инспектор, а Майк Лаури изживява криза на средната възраст. Точно когато дуото решава да се пенсионира, свиреп наркобос, чийто брат е бил неутрализиран от тях, вдига мерника на Майк и лошите момчета трябва да се обединят за една последна мисия. Този път обаче те няма да са сами, защото са принудени да работят с новосъздадения елитен отряд (включващ само нахакани младоци) в полицията на Маями – AMMO. Или както Майк Лаури ги нарича „high school musical boy band with guns“.

Вижте какви ги вършат в новия трейлър

Като че ли претръпнахме след първия трейлър и вече знаейки какво да очакваме, този ни хареса една идея повече. Това обаче не означава много. Не ни напуска усещането, че гледаме имитация на „Лоши момчета“ (и стила на Майкъл Бей), а не действителна част от поредицата. Чудим се дали това е по-малкото зло – да се опитват да копират Бей (виждаме доста от запазените му марки), отколкото да ни предложат нещо различно, поне във визуален стил. Сигурно при всички случаи щяхме да сме недоволни и да мрънкаме, но това е защото адски ни се искаше оригиналният екип да си завърши трилогията. Но уви!

плакат

Режисьори на „Лоши момчета завинаги“ („Bad Boys For Life“) са Адил Ел Арби и Билал Фалах („Black“, „Patser“), по сценарий на Джо Карнахан, Крис Бремнър и Антъни Тамбакис. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Джо Пантолиано, Ванеса Хъджинс, Александър Людуик, Хепи Андерсон, Чарлс Мелтън, Ники Джам, Пола Нунес и др.

Премиерата е на 17 януари 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Повече реклами няма да гледам. А така и не разбрах Бей, защо се е отказал от 3-ката

 2. Добре, че Уил Смит е във форма, че като гледам, как Мартин Лорънс се е охранил – спокойно филмът можеше да се казва Fat boys

  1. абе… той човека може и да отслабне, ама ние с тебе винаги ще си останем бедни 😀 😀 😀

  2. Моа сте бедни, ма барем не сте черни, да го еба. СМЪРТ за циганите, турците и негрите!!!

 3. В България няма расизъм.
  Никога не сме правили разлика между,
  Сирийци, араби, негри и всякакъв там
  друг вид мангали.