fast-and-furious-spy-racers-20191119

Преди сапунения сериал „Бързи и яростни“ да продължи с деветата си номерирана серия (иначе десета, ако броим и бързо забравения „spin-off“ „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“), от която очакваме или действието да се развива в космоса, или да се появи нечий зъл брат близнак, феновете на франчайза ще могат да се порадват на най-новото разширение на вселената, което идва под формата на анимационната поредица „Fast & Furious: Spy Racers”.

Вече сме виждали кратък тийзър от сериала, а сега Netflix предлагат поредица снимки, на които предлагат първия ни поглед към главните действащи лица. В случай, че сте забравили (или не сте запознати), основна роля във „Fast & Furious: Spy Racers” има тийнейджърът Тони Торето, който следва стъпките на по-големия си братовчед Доминик (героят на Вин Дизел от филмите). Той и неговите приятели са наети от правителствена агенция, която иска от тях да проникнат в елитна лига на състезатели, която служи за прикритие на огромна престъпна организация наречена SH1FT3R, която се стреми към световно господство.

Актьорите, които ще озвучават главните роли, са Тайлър Пози („Teen Wolf“) като Тони Торето, Камил Рамзи („American Vandal“) като Лейла Грей – известна ъндърграунд състезателка, която работи за SH1FT3R, Люк Йънгблъд („Хари Потър“) като 13-годишния технически гений Фрости Бенсън, Джордж Диас („Jane the Virgin“) като Сиско Реналдо, който е едновременно мускулите и сърцето на групата, Симилсе Дизел като по-малката сестра на Фрости Сиси, Рене Елис Голдсбери като тайния агент на групата г-а Ноуеър, Маниш Дайал като лидера на SH1FT3R Шаши Дар и Джими Татро като местния глуповат хулиган Мич. Вижте част от тях на снимките.

fast-and-furious-spy-racers-tony-toretto fast-and-furious-spy-racers-tony-car fast-and-furious-spy-racers-ms-nowhere-gary fast-and-furious-spy-racers-layla-car fast-and-furious-spy-racers-frostee-sissy fast-and-furious-spy-racers-echo-frostee-cisco fast-and-furious-spy-racers-cisco-echo-frostee-tony-shashi fast-and-furious-spy-racers-cars

Предполагаме, че много скоро ще видим по-пълен трейлър и тогава ще придобием по-добра представа за „Fast & Furious: Spy Racers”, но на базата на тези снимки оставаме с впечатление за продукт с доста ясно изразена детска насоченост и с не особено високо качествено ниво на анимацията. Но да не избързваме. Както казахме и миналия път, не че ни интересува кой знае колко, просто ни е любопитно как ще се развие и къде ще стигне тази поредица.

Шоурънъри на „Fast & Furious: Spy Racers” са Тим Хендрик („Аватар: Повелителят на четирите стихии“, „Легендата за Кора”) и Брет Хааланд („All Hail King Julien”, „Kung fu Panda: Legend of Awesomeness”). Двамата са и изпълнителни продуценти наравно с Вин Дизел, Нийл Х. Мориц и Крис Морган, които са продуцентският екип и на игралните филми.

Премиерата е на 26 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *