бен афлек

Дълго време единственият повод за споменаването на режисьора и продуцента Робърт Родригес беше „Алита: Боен ангел“, но не толкова отдавна споделихме за новия проект на Родригес и Netflix – „We Can Be Heroes”, който до голяма степен ни напомня на някои от по-ранните му творби като „Деца шпиони”. Изглежда обаче, че работата на режисьора не свършва до там, а той е зает и с други проекти. Един от тях е трилърът „Hypnotic”, в който ще участва Бен Афлек.

Това, което знаем за „Hypnotic” до момента, е, че филмът проследява историята на детектив (най-вероятно Афлек), който разследва поредица от на пръв поглед невъзможни за постигане обири, като едновременно на фона на тези престъпления детективът се занимава с мистерията около изчезналата му дъщеря и една тайна правителствена организация.

Режисьор на „Hypnotic” ще бъде Родригес, който е работил върху сценария заедно с Макс Боренстайн („Godzilla”, „Godzilla: King of the Monsters”). Информацията, че Бен Афлек се включва в проекта, е била потвърдена от филмовите компании Studio 8 и Solstice Studios. А самият изпълнителен директор на Studio 8 Джеф Робинов сподели вълнението си от това, че отново ще работи с Афлек:

Работейки с Бен върху проекти, които са спечелили или били номинирани от Академията като „Арго” и „Градът”, имах възможността да видя кaк неговата гъвкавост и креативност са го превърнали в един от най-добрите създатели на филми в индустрията, както зад камерата, така и пред нея. Изключително много се радваме, че отново ще си партнираме с Бен в този изключително вълнуващ и пълен със съспенс трилър и знаем, че той и Робърт ще направят един невероятен филм заедно.

джеф робинов
Джеф Робинов

Малко сме изненадани, че Бен Афлек ще участва в този филм и главната причина е, че графикът му за следващите няколко години е претъпкан. Два от половин дузината проекти, в които ще участва, са „The Last Duel“ на Ридли Скот, в който Афлек освен изпълнител на главна роля, ще бъде и сценарист, и „Ghost Army“, на който също така е и режисьор. Няма да се изненадаме, ако скоро се наложи да съобщим в новина, че Афлек се е отказал от някой от многото проекти, с които се е ангажирал.

Очаква се снимките на „Hypnotic” да започнат през април 2020.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *