Откакто представихме първия му трейлър, не сме обръщали абсолютно никакво внимание на продуцирания от Антъни и Джо Русо екшън „21 моста” („21 Bridges“) с участието на Черната пантера Чадуик Боузман, а причината е, че не бяхме никак вдъхновени от това, което видяхме. Знаем обаче, че този род филми имат своите не малко почитатели, а сме сигурни и че на феновете на Marvel ще им е любопитно да видят какво са спретнали братята Русо и Боузман, затова пишем още една новина.

Припомняме че режисьор на „21 моста“ е Брайън Кърк („Игра на тронове“), а в центъра на историята е нюйоркски детектив, който е част от повсеместно издирване на двама убийци на ченгета и разкрива мащабна и неочаквана конспирация. С напредването на нощта става все по-неясно кого преследва той и кой преследва него. За да попречат на убийците да напуснат Манхатън, властите затварят всички 21 моста, които водят от и към острова…

Вижте най-новия, финален трейлър на филма, а веднага след това може да видите и специалната реклама, представена на Comic-Con.

Ако трябва да сме честни, Comic-Con трейлърът не изглежда идеално лош (като за подобен филм), но пак не успява да ни въодушеви достатъчно, че да ни се прииска да гледаме „21 моста“ на голям екран. Иначе бихме могли да му дадем шанс някоя неделя следобед, тъй като реално нямаме нищо против полицейските екшън трилъри от подобен род.

В добавка вижте и два постера.

 

twenty_one_bridges_ver2_xlg twenty_one_bridges_ver3_xlg

Режисьор на „21 Bridges“ е Брайън Кърк („Игра на тронове“), по сценарий на Матю Майкъл Карнахан („World War Z“, „Deepwater Horizon“) и Адам Мървис („The Philly Kid“), а продуценти са Антъни и Джо Русо („Отмъстителите: Краят“). В главните роли са Чадуик Боузман, Сиена Милър, Стефан Джеймс, Кийт Дейвид, Тейлър Кич и Дж. К. Симънс.

Премиерата е 22 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *