Седмица преди премиерата на филма, време е за нов и вероятно последен трейлър на „Зомбиленд: Втори удар” („Zombieland: Double Tap“) – очакваното цели десет години продължение на изключително приятната и успешна зомби комедия „Zombieland”, в което героите на Джеси Айзенбърг (Калъмбъс), Ема Стоун (Уичита), Уди Харелсън (Талхаси) и Абигейл Бреслин (Литъл Рок) продължават да оцеляват сред зомби апокалипсиса и да се справят с чепатите си характери.

По-подробно, действието на „Зомбиленд: Втори удар“ се развива около Белия дом и (широката) околия, като познатите ни герои ще се срещнат с нови колоритни оцелели (сред тях са героите на новите попълнения Аван ДжогияЗоуи Дойч и Розарио Доусън) и трябва да се справят с много нови видове зомбита, които са еволюирали през изминалото време от първия филм (режисьорът Флайшър ги нарича „T-800 зомбита, които са по-силни, бързи и трудни за убиване“). Но най-вече, те трябва да се изправят пред промените в тяхното импровизирано семейство.

Първият трейлър не успя да ни убеди, че има някаква интересна творческа причина за съществуването на „Втори удар” и не успя да ни грабне, въпреки че ни предложи всички елементи, които направиха „Zombieland” специален. Надяваме се новата реклама да успее да ни ентусиазира повече.

OMG. We’re back again. Не вярвахме, че ще го кажем, но „Everybody (Backstreet’s Back)“ на Backstreet Boys е най-доброто нещо в този трейлър. Продължава да ни се струва, че режисьорът Рубин Флайшър и сценаристите Рет Рийз, Пол Уърник и Дейвид Калахам се опитват да ни пробутат същата опаковка, но с мухлясал пълнеж, като в същото време претендират за self-awareness и не пестят „закачките в тази посока“. Също така, радваме се, че са намерили начин отново да вкарат Бил Мъри, ама защо трябва да го изтипосат в трейлъра. Очевидно никой не е схванал уроците от първия филм.

Много се надяваме да грешим и „Зомбиленд: Втори удар“ да се окаже приятен и симпатичен, тъй като обожаваме „Zombieland” и не искаме допълнително да се поругава наследството му (един телевизионен сериал ни е достатъчен). В краен случай ще ни остане да се радваме на „Little Monsters“, който изглежда като по-добрата зомби комедия.

За финал вижте и няколко character постери.

zombieland_double_tap_ver3_xlg zombieland_double_tap_ver4_xlg zombieland_double_tap_ver5_xlg zombieland_double_tap_ver6_xlg zombieland_double_tap_ver7_xlg zombieland_double_tap_ver8_xlg zombieland_double_tap_ver9_xlg плакат

Режисьор на „Zombieland: Double Tap“ е Рубин Флайшър („Zombieland“, „Гангстерски отдел“, „Венъм“), а сценарият е дело на Рет Рийз и Пол Уърник („Zombieland“, „Дедпул“), както и на Дейвид Калахам („The Expendables“). В ролите са Джеси Айзенбърг, Ема Стоун, Уди Харелсън, Абигейл Бреслин, Аван Джогия, Зоуи Дойч, Розарио Доусън, Люк Уилсън, Томас Мидълдич и др.

Премиерата е на 18 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *