Ако сте мислили, че драма… опс, трагедията е приключила през август, с представянето на втория пълен трейлър на поредния „Терминатор”, и че дедо Арни приема на драго сърце натъпканата с амуниции Линда Хамилтън да го гръмне най-сетне, след като „всичко това” приключи – еми да, лъгали сте се. Явно Камерън и компания са решили, че е нужно още „надъхване” на средностатистическото население, което ще влезе в кината да „се довърши” с кютека, организиран между новата машина за убиване, една желязна дама „с подобрения” и класическия, почти ръждясал оригинал. Намесата на Сара Конър май е единствената любопитна „примамка” за нас, уморените от некадърни продължения. И понеже премиерата на новия филм неотдавна беше изместена с една седмица назад, настана време за (надяваме се) обобщителен трейлър:

Трудно нещо може да бъде по-безлично от първата реклама, с която подходиха към публиката творческите умове около „Terminator: Dark Fate”, но и този трейлър не събужда носталгия към миналото – само гарантира всички задължителни биткаджийски елементи: на магистрала, сред хора, в гората, над облаците, остана да излетят и в космоса, та „комплектът” да бъде пълен…

Този път младата мексиканка Дани Рамос (Наталия Рейес) е в центъра на битката за бъдещето на човечеството. Също така по дифолт тя си няма и най-малката представа защо се превръща в мишена, но по-големите (и страшни) какички я подхващат здраво, за да си изпълнят мисията, въпреки неумолимия усъвършенстван киборг (Габриел Луна). Но макар фокусът да е върху дамите, които владеят огневата мощ (ех, това #MeToo), идва момент, в който те (признават?!) не могат да се справят сами и трябва да се обърнат за (съвет?) помощ към бат’ Арни. Продуцентите са си научили урока – за да има (съществени) приходи, трябва да присъства легендарният оригинал! А оценката на очакванията оставаме на вас…

И нали не сте забравили, че „Terminator: Dark Fate” е директно продължение на „Терминатор 2: Денят на Страшния съд”, останалите три продължения от поредицата са тотално игнорирани.

EEUCTqeUYAAl9je

terminator-dark-fate_1568367368

terminator_dark_fate_ver5_xlg

EEL3kUXXkAEGgPx

Режисьор на „Терминатор: Мрачна съдба” („Terminator: Dark Fate”) е Тим Милър („Дедпуул”). Сценаристи са Дейвид Гойър („Батман: В началото”, „Черният рицар”), Били Рей („Игрите на глада“, „Капитан Филипс“) и Джъстин Роудс („Contract Killers”, „Grassroots”), по идея на Джеймс Камерън, Джош Фрийдман, Чарлс Х. Иглий, Джъстин Роудс и Дейвид Гойър. В ролите са Макензи Дейвис, Арнолд Шварценегер, Линда Хамилтън, Диего Бонета, Габриел Луна, Наталия Рейес, Едуард Фърлонг, Том Хупър и др.

Американската премиера на филма е на 1 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Ако не друго поне ще е по-добър от Генезис. И със сигурност имат некви козове, които не ги показват

  2. Ами… в този трейлър май показаха целия синопсис на филма. А можеше да бъде спестено, но явно няма много голямо въодушевление за този филм. А и този трейлър не ми хареса особено. Предният беше по-добър и трябваше да бъде последен. Въпреки това ще го гледам на кино. Все пак е Терминатор!

    ПП Колко прозорлив е бил Джон Конър в Терминатор 2, когато учеше машината на испански. Изглежда е знаел, че ще му е нужен по-късно. Ха-ха!

    1. Хе-хе, да- сега покрай твоя коментар се загледах по-внимателно 😉 . Ама наистина е забавно. Което пък ме подсети, че навремето когато „Доктор Куин лечителката“ беше голям хит и един приятел беше казал, че по турската телевизия името на един от главните герои, Съли, го превеждали и изговаряли като Саали 🙂 …

  3. Ще се гледа; сигурно ефекта няма да е същия както когато бяхме деца о гледахме 1 и 2…Сега ефекти под път и над път. Вече и децата не се впечатляват.