Както се казва, почти „настана време” за нов избор… и не, не коментираме политическата реалност, а много по-приятния телевизионен свят, на който имаме удоволствието да сме съвременници. Ноември наближава, а с него и рождения ден на новата стрийминг платформа Apple TV+. За много от проектите, които се подготвят там, вече сме споделяли новини, а преди няколко дни се появи още едно „изкушение”, което ще бъде предложено на заклетите киномани – Алфонсо Куарон.

След като създаде носителя на три награди „Оскар” „Roma” за Netflix, един от любимите ни мексикански режисьори ще „пренесе” творческите си усилия на територията на Apple TV+, за да работят заедно по „бъдещи телевизионни проекти” – това съобщава THR. Сключената сделка позволява на Алфонсо Куарон да запази „неексклузивните” си отношения с Anonymous Content, за да развива „определени проекти”. Говори се (обърнете внимание на факта, че това е само слух!), че Apple са спечелили „наддаването” за Куарон между няколко стрийминг платформи благодарение на колосална финансова оферта.

Бъдещето ще покаже дали в този слух има доза истина, дали Apple TV+ ще се наложи като конкуренция на вече съществуващите телевизионни опции и дали обещанието за „творческо разнообразие” на предлаганите проекти ще задоволи претенциозния и доста „разглезен” с качествена продукция вкус на съвременния зрител. Напомняме, че Apple TV+ стартира на 1 ноември (11 дни по-късно в мрежата се очаква да се появи и Disney +), а какво можем да очакваме (за момента) от новия стрийминг-канал, може да си припомните благодарение на ей това рекламно видео:

https://www.youtube.com/watch?v=Bt5k5Ix_wS8

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *