Адски много хора са подминали тази новина само заради името на Адам Сандлър в заглавието и това е жалко, защото така изпускат един от най-любопитните и интригуващи (и внимание, вероятно с едно от най-интересните актьорски изпълнения) филми, които ни очакват до края на годината. Защото Сандлър може и да бълва ужасяващи тъпотии на конвейер, но когато работи с режисьори като Пол Томас Андерсън или Ноа Баумбах, нещата придобиват съвсем друг характер и веднага става ясно, че той притежава талант и присъствие и успехът му съвсем не е случаен.

И да, смятаме, че „Uncut Gems“, който е дело на братята Джош и Бени Сафди, чиято кариера следим неотлъчно след провокиращия „Heaven Knows What” и чудесния „Good Time”, ще е един от тези специални филми в кариерата на Сандлър. Той влиза в ролята на Хауърд Ратнър – харизматичен бижутер от Ню Йорк, който винаги е в търсене на  следващия голям удар. Когато прави серия от високи залози, които могат да доведат до най-голямата отплата в живота му, Хауърд трябва да извърши опасен балансиращ акт между бизнеса, семейството си и дебнещите от всеки ъгъл врагове, в неумолимия си стремеж към печалба.

Вижте трейлъра, разпространен от A24 – компанията, отговорна за едни от най-оригиналните и добри филми през последните години.

Изглежда супер. Може би не е най-оригиналната история на света, но подходът на братя Сафди и кастингът на Адам Сандлър правят „Uncut Gems“, извинете ни за тъпата аналогия, истински нешлифован диамант. Към това сочат и отзивите от Телюрайд и Торонто, където филмът беше приет изключително добре.

Заради това, което виждаме и чуваме, лично ние нямаме търпение да гледаме „Uncut Gems“, но силно се съмняваме, че ще ни се отдаде подобна възможност на кино. Все пак надеждата умира последна.

uncut-gems-poster-20190925

Режисьори на „Uncut Gems“ са братята Джош и Бени Сафди („Heaven Knows What”, „Good Time”), които са и сценаристи заедно с честия им партньор Роналд Бронстийн. В ролите са Адам Сандлър, Джулия Фокс, Кевин Гарнет, Идина Мензел, ЛаКийт Станфийлд, The Weeknd, Ерик Богосян, Пом Клементиеф и др.

Премиерата е на 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Толкова много ме е дразнил Сандлър. Такива глупости е снимал. Под режисурата та Андерсън показа ниво. Също и оня филм, където беше готвач. Дано това е нещо по-добро.

  2. След великолепния „Good Time“ няма начин да се пропусне тоя филм… въпреки нелепника Сандлър.