Делят ни броени дни от премиерата на подготвяния от Грег Никотеро сериал по „Creepshow” – класиката на Джордж Ромеро и Стивън Кинг от 1982 година. Поради тази причина рекламната кампания тече с пълна сила и от Shudder се стараят да поддържат интереса и желанието на зрителите. След като в края на юли ни представиха официалния трейлър, сега можем да видим кратък, но много ефектен тийзър, както и поглед зад кулисите, в който някои от режисьорите споделят какво е да работиш по подобен проект.

Вижте първо чудесната кратка реклама, която е подбрала прекрасни кадри и само затвърждава силно желанието ни да гледаме по-скоро шестте епизода от новия „Creepshow”:

Creepshow: The New Blood” е шестминутен поглед за кулисите, в който ще можете да чуете за идеите, възможностите и препятствията пред Никотеро при създаването на сериала. Включване имат също авторите Джо Хил и Дейвид Шоу, както и режисьорите Роб Шраб, Роксан Бенджамин и Дейвид Брукнър. Всички те говорят за невероятното изживяване, което е „Creepshow”. Вижте го и него:

В началото на годината ви споделихме, че Никотеро ще адаптира историята на Стивън КингНачин на оцеляване” за пилотния епизод. За съжаление се оказа, че тази идея не се е осъществила поради ред логистични и бюджетни причини, които са се изисквали от сюжета на самия разказ. Все пак феновете на Краля не трябва да униват, защото „Creepshow” без Кинг няма да е истинско шоу на ужаса и Грег Никотеро е напълно наясно с това. Той е заменил споменатата история с „Gray Matter”, която ще можем да видим в първата серия, заедно с адаптацията на Джош Малерман.

Какво всъщност ще видим в целия сезон? Вече ви споделихме, че той ще бъде разделен на шест епизода, всеки от по два сегмента. Началото ще бъде поставено на 26 септември, а последната серия ще дебютира по време на Хелоуин, на 31 октомври. Ето и пълния списък на епизодите, заедно с техните автори и режисьори:

Епизод 1
Gray Matter” по Стивън Кинг. Режисьор: Грег Никотеро („The Walking Dead”).
The House of the Head” по Джош Малерман. Режисьор: Джон Харисън („Tales from the Dark Side: The Movie”).

Епизод 2
Lydia Layne’s Better Half” по оригинална история на Джон Харисън и Грег Никотеро. Режисьор: Роксан Бенджамин („Body at Brighton Rock”).
The Man in the Suitcase” по Кристофър Бюлман. Режисьор: Дейвид Брукнър („The Ritual”).

Епизод 3
Night of the Paw“ по Джон Еспозито. Режисьор: Джон Харисън.
Skincrawlers“ по Пол Дини и Стивън Лангфорд. Режисьор: Роксан Бенджамин.

Епизод 4
Times is Tough in Musky Holler“ по Джон Скип и Дори Милър. Режисьор: Джон Харисън.
All Hallows Eve“ по Брус Джоунс. Режисьор: Джон Харисън.

Епизод 5
Bad Wolf Down“ по оригинална история на Роб Шраб. Режисьор: Роб Шраб.
By the Silver Water of Lake Champlain“ по Джо Хил. Режисьор: Том Савини.

Епизод 6
The Companion“ по Джо Лансдейл, Кейси Лансдейл и Кийт Лансдейл. Режисьор: Дейвид Брукнър.
The Finger“ по Дейвид Шоу. Режисьор: Грег Никотеро.

В различните истории ще видим хорър икони като Ейдриан Барбо (също участвала и в първия „Creepshow“), Тобин Бел и Джефри Комбс. Компания ще им правят Брус Дейвисън, Диджей Куалс, Дейвид Аркет, Джанкарло Еспозито, Дана Гулд и други.

Вече нямаме търпение.

creepshow--art-20190923

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ееее, жалко. „Начин на оцеляване“ е едно от най-болните неща, излизали изпод перото на Краля. Можеше да е най-крийпи нещото в Creep Show.

  2. Meн също доста ме е яд за “Начин на оцеляване”, можеше да стане зверско, но сериалът изглежда твърде евтин за подобна адаптация. При всички случаи ще го гледам, има вид на нещо компромисно забавно. 🙂