От изминалия четвъртък българските зрители ще имат възможност да гледат по телевизията продуцираната от Робърт Земекис („Завръщане в бъдещето“, „Форест Гъмп“, „Контакт“) фантастична историческа драма „Проект Синя книга”, който е един от най-успешните сериали, стартирали в началото на годината.

Проект Синя книга“ е вдъхновен от действителните свръх-секретни разследвания на Неидентифицирани летящи обекти и свързани с тях феномени, проведени от ВВС на САЩ през 50-те и 60-те години на ХХ-ти век, а в центъра на историята са личните преживявания на д-р Джей Алън Хайнек (Ейдън Гилън) – университетски професор, вербуван да води топ-секретната операция, носеща името „Project Blue Book“.

Освен Ейдън Гилън , когото телевизионните зрители познават доста добре от ролите му в „Престъпна мрежа“ и „Игра на тронове“, в ролите влизат още Майкъл Маларки („The Vampire Diaries“), Нийл Макдона („Специален доклад“), Майкъл Харни („Orange Is The New Black“), Лора Менел („Watchmen“, „The Man in the High Castle“), Ксения Соло („Черен лебед“) и др.

Вижте промото за българската премиера на „Проект Синя книга“, а веднага след него ще откриете оригинален пълен трейлър, който ще ви даде малко по-добра представа за естеството на сериала.

Всеки от десетте епизода на сериала ще се фокусира върху едно автентично досие, съчетаващо НЛО теории с действителни исторически събития. Сред случаите, които намират място в първия сезон, са инцидентът с чудовището от Флатуудс, Западна Вирджиния, Горман догфайт във Фарго, Северна Дакота, Светлините на Лъбок, Тексас, и НЛО случаят Чилс-Уитид в Монтгомъри, Алабама.

Според създателите на „Проект Синя книга” сериалът „черпи от света на науката и мистериите, които вдъхновяват въображението на зрителя и желанието му да научи повече“ и също така „с теми като доверието, фалшивите новини и конспиративните теории, които са на дневен ред повече от всякога, той улавя пулса на времето и бързо се превръща в хит“.

Ако всичко това ви изглежда и звучи любопитно, новите епизоди на „Проект Синя книга” се излъчват всеки четвъртък от 22:00 часа по Epic Drama, а днес, отново от 22:00 часа, може да гледате повторението на първи епизод.

bb-epic-drama-09201919

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *