Nothing brings a family together like murder.

Преди малко повече от два месеца видяхме първия трейлър на претъпканата със звезди кримка на Райън ДжонсънKnives Out“ и филмът веднага се намести в списъка ни със задължителни заглавия – изглеждаше просто чудесно и много забавен, а актьорският екип е не толкова „whodunnit“, колкото „who’s who“. Даниел Крейг е в главната роля на детектив Беноа Бланк, а компания му правят Крис Еванс, Джейми Лий Къртис, Ана де Армас, Тони Колет, Майкъл Шанън, Дон Джонсън, Лакийт Станфийлд, Катрин Лангфърд, Джейдън Мартел и Кристофър Плъмър.

Масовата премиера на „Knives Out“ се очаква ноември месец, но вече беше показан на фестивала в Торонто и отзивите са повече от положителни – неведнъж го описват като „one of the most entertaining films of the year“. Сега, за да ни подготвят и да разбудят любопитството ни още повече, Lionsgate представят нов трейлър и поредица чудесни, разноцветни плакати, които можете да видите по-долу.

You guys fans? Като че ли първият трейлър ни хареса малко повече от този, но да, определено сме фенове. На Райън Джонсън, на Даниел Крейг, даже и с акцента, на още не един и двама от актьорите, без съмнение на добре направените кримки – фенове сме. С удоволствие ще гледаме „Knives Out“ и очакваме поне няколко приятни обрата и много забавление, а още от трейлъра си личи, че забавление е имало и на снимачната площадка.

Ето ги и обещаните плакати, които представят всеки от главните заподозрени (жертвата и разследващитесъщо, разбира се), както и целия ансамбъл заедно. Hell, any of them could have done it.

knives_out_ver10_xlg knives_out_ver11_xlg knives_out_ver12_xlg knives_out_ver2_xlg knives_out_ver3_xlg knives_out_ver4_xlg knives_out_ver5_xlg knives_out_ver6_xlg knives_out_ver7_xlg knives_out_ver8_xlg knives_out_ver9_xlg knives_out_ver13_xlg

Режисьор и сценарист на „Knives Out” („Вади ножовете”) е Райън Джонсън („Brick“, „Looper“, „Междузвездни войни: Последните джедаи“). В ролите са Даниел Крейг, Крис Еванс, Джейми Лий Къртис, Ана де Армас, Тони Колет, Майкъл Шанън, Дон Джонсън, Лакийт Станфийлд, Катрин Лангфърд, Джейдън Мартел и Кристофър Плъмър.

Премиерата е на 27 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Толкова си личи класата на Шанън пред останалите, че е направо трагикомично 🙂

 2. Last Jedi е най-добрият филм след империята. Разбирам да не ви е харесал, но за да ви развали детството и изпълни с хейт,колко ли трябва да са ви чувствителни селските мозъци. Не щяли „джендъри“ в тяхната детска космическа опера, абе я пораснете.

  1. Райън Джонсън е странник в Киното, затова беше толкова дълбоко неразбран с „The Last Jedi“. С нищо не развали моето детство, напротив – перфектно го допълни!
   Само след по-малко от 3 месеца същото оплюване го очаква и J.J.Abrams!
   С удоволствие очакам еп.IX и последващите словесни битки тук – в „операционната“! Ще е весело, вече нямам търпение…😆

  2. SkyT’Hunter Да, и съм сигурен, че текста вече е подготвен от любимката на книжовника светец 😁

  3. Така е – и до днес „дълбоко не рабирам“ как на Джонсън въобще му хрумня идеята за Супер-Лея и куп други тъпотии, които набута в рамките на 2 часа и половина. И ти, и много други хора, бъркате „неразбран“ с нелогичен. Липсва всякаква логика в толкова много решения, които Джонсън взема като режисьор, че The Last Jedi е като швейцарско сирене от пробойни в сюжета. И въпреки всичко е хубаво, че все пак има хора, които го харесват. Радвам се за вас. Чакам Knives Out с нетърпение – дано там логиката, историята и актьорската игра са толкова добри, колкото казват в предварителните ревюта.