Както има една справедлива фраза „Now that’s more like it!” Бяхме убедени, че Netflix се опитват да „минат метър”, а всъщност последната им тийзър-залъгалка на „El Camino: A Breaking Bad Movie” бе представена в прайм-ЕМИ-тайм само с цел набиране на още повече заинтересовани.

Макар че се съмняваме някой (някъде и въобще) да не е чувал за „Breaking Bad” и с всяко следващо напомняне за предстоящия филм хората, които се сещат, че са гледали дори и няколко епизода от някой сезон на поредицата, стават все повече и интересът към своеобразното филмово заключение нараства главоломно. А този пълен трейлър много ни хареса! Притежава атмосферата, която очакваме с нетърпение, загатва сериозно напрежение, неизбежни драматични обрати и очарова със суровата безнадеждност в погледа на Джеси…

Време е да научим отговора на въпроса, който са си задавали всички след края на петия сезон през 2013 година – „Какво готви бъдещето за Джеси Пинкман?” Очевидно тази неизвестност е терзаела дълго време и създателя на прочутата поредица Винс Гилиган, който най-сетне е готов с възможен отговор – и го поднася като сценарист и режисьор на „El Camino: A Breaking Bad Movie”.

За всеки почитател на хубавите (в смисъл на логични, смислени) истории е ясно, че на Джеси надали му е писано да „отпраши към залеза” и да се радва на „щастие до края на света”. Ето как в опит да изчисти проблемите от миналото, за да си „изкове” някакво бъдеще, му се налага да бяга от дългата ръка на закона, защото той се оказва единствения оцелял от касапница, в която са намерили смъртта си поне десетина души. Очевидно е, че ще трябва да се справя със сериозни (и емоционални) проблеми, а важна допълнителна причина да харесваме този трейлър е и фактът, че в него няма бъбривост около сюжета. Браво на Гилиган и на Арън Пол, разбира се, който отново влиза самоотвержено в една от ролите, които му пасват като ръкавица.

плакат

Вече броим дните до 11 октомври, когато е обявена премиерата на „El Camino: A Breaking Bad Movie” по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Спрях да гледам Всичко от преди това , освен Питайте …
    Единствената причина беше , как героят на ПОЛ МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА тъп и производните му. Как е странен за сценаристите. Знам как се прави това, но тук се надявам на по-различна брънка от историята и видя ли предишните простотии с нивото на интелекта му пак ще го спря на 2-3 серия

    1. Казах че в ОБУВКИТЕ НА САТАНАТА /Бг названието/ ме подразни съвършената простащина на героя на Пол. Как в такава стриктна организация със стройна структура се допускат такива дебили, граничещи с кретенизъм. Иначе всичко друго е невероятно. Просто ме дразни един от героите на поредицата. Ако това е била целта на създателите, значи са си свършили добре работата. Последния сезон беше върха.

  2. Май ще издържа на импулса да изгледам трейлъра и директно ще си пусна филма, щом излезе 🙂