Имахме възможност да се възхитим от цикъла „работохолизъм”, в който е попаднал Тайка Уайтити и е навързал сериозна поредица от проекти, по които да действа един след друг, пък може и да му се наложи синхронно. След „анти-сатирата” „Jojo Rabbit”, която не крием, че много бихме искали да видим с очите си, му предстои да се занимава (отново) с божествените дела на Тор, обаче – както стана ясно – преди това ще вмъкне футболната авантюра „Next Goal Wins”.

Според THR за тази бъдеща драмедия вече има един актьор, който е потвърдил участие – и това е самият Майкъл Фасбендър, който трябва да влезе в ролята на треньора в бъдещия игрален филм. Напомняме, че в основата му е едноименен документален очерк от 2014 година на режисьорите Майк Брет и Стив Джеймисън. Той разказва за тотално загубеняшкия футболен отбор на полинезийската островна държавица Американска Самоа и как един самоотвержен, висококласен треньор се опитва да направи от тях нещо… различно!

Познаваме стила на Уайтити от преди „включването” му във високоплатената лига на режисьорите, ангажирани в големи, студийни проекти и сме сигурни, че „Next Goal Wins” ще му даде възможност да развихри въображението и шантавото си чувство за хумор. Fox Searchlight, които разпространяват „Jojo Rabbit”, са поели „шефство” и над бъдещата футболна забава, която вероятно ще излезе догодина, след като Уайтити обяви, че ще започне снимките преди да се посвети на Marvel-ския си ангажимент. Очакваме още новини!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *