След като в началото на годината стана ясно, че се подготвя продължение на оригиналната поредица „Ловци на духове“, а в разгара на лятото, че Пол Ръд се присъединява към режисирания от Джейсън Райтман проект, вече има още няколко имена от актьорския състав, които потвърдиха участие.

Сред новите попълнения са Кери Кун, Макена Грейс и Фин Улфхард, като за момента предположенията са, че сюжетът ще се завърти около група деца, които се оказват забъркани със свръхестествени същества в паранормални ситуации. Макена Грейс е само на 13 години и вече спечели две малки награди за дебют, но за най-голямо лично постижение най-вероятно оценя възможността си да играе редом до Марго Роби, Крис Еванс, Лиъм Хемсуърт и Джуд Лоу в различни проекти. След участието си в „То“ и „Stranger ThingsФин Улфхард в момента може да бъде видян по кината у нас в филмовата адаптация на „Щиглецът“ и тъй като приключиха снимките по „The Turning“, вече може да се посвети на работата в гащеризон с протонна раница. Покрай тях двамата се появи и информация за героя на Пол Ръд, като първата версия е, че ще бъде преподавател в училището, където ще учат децата, а другата е, че ще играе сеизмолог, проучващ поредица от странни земетресения в малък град.

Все пак отразяването на новини покрай проекта е стимулирано най-вече от носталгия към оригиналите от 1984 г. и 1989 г., така че откровено по-интересна е информацията, че доктор Стенц и доктор Зедмор ще се завърнат на големия екран, изиграни от Дан Акройд и Ърни Хъдсън, които влязоха в ролите преди повече от двадесет години.

dan-aykroyd-ernie-hudson-returning

ДанАкройд на няколко пъти изказва искрено надежда, че продължение ще бъде осъществено и явно тъгата по миналото се отразява и на него, особено като оставил и отпечатък като сценарист на първия филм, пък и по-голямата част от кариерата му се върти около проекти, които са по някакъв начин свързани с Ловците.

Последните години Ърни Хъдсън се ангажира основно с телевизионни поредици като „Infinity Train“, „Стрелата“ и „Hot Streets“, а в момента работи по екшъна „Redemption Day“ с Анди Гарсия, като наскоро в едно кратко видео, качено на платформата Cameo, потвърди, че ще вземе участие в „Ghostbusters 2020“, но не даде подробности за снимките, които вече са започнали.

По повод евентуално участие на Бил Мъри (д-р Питър Венкман) все още се носят единствено противоречиви слухове, но за сметка на това Сигорни Уийвър също ще се завърне в ролята си на Дейна Барет, преди може би изцяло да се посвети на снимките на предвидените четири нови продължения на „Аватар“, които се очакват през следващите осем години.

Без значение дали новата продукция ще оправдае очакванията на феновете или не, най-разочароваща остава пълната невъзможност оригиналният състав отново да се събере на екран, защото Харолд Ремис се сбогува с този свят през 2014 г., след повече от четиридесет проекта като сценарист, двадесет роли и едно автоимунно заболяване.

Режисьор на „Ghostbusters 2020“ („Ловци на духове 3“) e номинираният за четири награди „Оскар“ Джейсън Райтман, като заедно с Гил Кенън са работили по осъществяването на сценария. Премиерната дата на филма в България за момента е насрочена за 10 юли 2020 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Вбесява ме упоритото сърдито старче Бил Мъри, и това, че от години спъва проекта, а се появи в женската му версия и в какви ли не посредствени филми.

  2. сюжетът ще се завърти около група деца….Вече ме изгубиха🙄pacific rim 2,Godzilla2,Ghostbusters 3…когато света е в ръцете на 13 годишни🥵о да забравих Jurassic park 2

  3. Никога не съм разбирал интересът на публиката към ЛОВЦИ НА ДУХОВЕ? Може би 2-та част имаше нещо повече?