Все още сме в що-годе контролиран екстаз от задаващия се нов филм по великата игра „Смъртоносна битка“ („Mortal Kombat“). Когато последно ви съобщихме, че Джо Таслим е първият актьор, който ще раздава ледени тупалки като любимеца Sub-Zero, подозирахме, че в скоро време ще чуем и други имена, които ще го последват. Оказахме се прави…

Благодарение на THR става ясно, че Луди Лин („Пауър Рейнджърс”, „Аквамен”) ще се превъплъти в ролята на всеизвестният Лю Канг, докато Мекад Брукс (от телевизионният сериал „Supergirl”), Таданобу Асано и новоизгряващата Сиси Стрингър ще влязат в обувките на иконичните Джакс, Милийна и Рейдън. Невъзможно е да дадем адекватно мнение на този етап, без да сме видели филма, но съдейки по имената си личи, че студиото привлича млади не-особено-скъпи-и-известни актьори, които на пръв поглед пасват добре на героите си. Единствената въпросителна е Стрингър, която … хм … не прилича въобще на Милийна, но ще й дадем шанс да ни убеди, че е заслужила ролята.

morta-kombat-cast-20190820

Припомняме, че режисьор на „Смъртоносна битка“ ще е Саймън МакКуоид, който ще работи по сценарий на Грег Русо. Всеизвестният на всички Джеймс Уан ще продуцира заедно с Тод Гарнър, докато изпълнителни продуценти ще бъдат Лари Касаноф, Е. Бенет Уолш, Шон Робинс и Майкъл Клиър.

Наскоро МакКуоид обеща в социалните мрежи, че филмът ще има R рейтинг и ще включва любимите на всички ни кървави фаталита от игрите. Премиерата е насрочена за 5 Март, 2021 година. Дотогава има доста време, но ще следим развитието на проекта с интерес и ще ви държим в течение на развитието му.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. ама разбира се, черния ще играе черен, а всички останали
    политкоректни…