Приключили с най-новите си проекти, двама великолепни актьори вече са устремили взор към бъдещ общ творчески план. Робърт Де Ниро, въпреки сериозните отклонения от очакванията на феновете с участия в тъповати комедии, е изключителен колос и амбициозният Шая Лебоф може да научи много за актьорското майсторство от носителя на две награди „Оскар“. На Де Ниро му предстоят две премиери тази есен – „The Irishman“ и „Joker“, Лебоф също радва феновете си с „The Peanut Butter Falcon“ и полу-биографичния „Honey Boy“, но покрай готовите филми се очаква именно през есента двамата да започнат снимки на една криминална драма по истински събития и заглавието е „After Exile“.

Сюжетът проследява живота на един осъден за убийство обирджия, който е пуснат току-що от затвора, след като е излежал заслужената си присъда. Младокът трябва да обедини усилия заедно с алкохолизирания си баща, също бивш престъпник, за да не допуснат по-малкият брат да бъде погълнат от криминалния свят и наркотичното опиянение…

Според информацията от Deadline Лебоф ще е в ролята на освободения затворник, а Де Ниро ще поеме образа на бащата. „After Exile“ е по сценарий на Антъни Торн и Майкъл Тово, като в основата е реалната история на живота на Тово. Режисьор на проекта е Джошуа Майкъл Стърн („Graves“, „Jobs“). За момента не е ясно колко време ще е необходимо на екипа, за да завърши работата си по тази нова криминална драма, но ако наистина снимките започнат през октомври, вероятно може да я очакваме на екран през 2020 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *