Последно писахме за очаквания „Имало едно време… в Холивуд“ („Once Upon a Time in… Hollywood“), когато в края на май получихме първия пълен трейлър. Оттогава се появиха няколко постера (три-четири от филмите във филма, в които участва героят на Леонардо ДиКаприо Рик Далтън и един официален), един удължен телевизионен спот, който реално си е нов трейлър (само дето не разкрива кой знае колко нови кадри, ако въобще), както и поредица снимки – неща, с които наваксваме сега и може да видите по-долу.

Освен с рекламите си, „Имало едно време… в Холивуд“ присъствашев новините и покрай спекулациите за неговото времетраене. След премиерата си в Кан се появи информация, че Куентин Тарантино смята да премонтира филма и евентуално да добави нови сцени, като дори и от студиото не знаеха каква в крайна сметка ще бъде неговата продължителност. Другата тема за разговор беше дали деветият режисьорски проект на Тарантино ще бъде последният му или ще видим още един, каквито бяха първоначалните обещания. Последно разбираме, че всичко зависело от представянето на „Имало едно време… в Холивуд“, така че ще скоро ще разберем. Лично ние не се натоварваме с размисли в тази посока.

По същество, преминаваме към споменатите по-горе реклами. Първо е удълженият телевизионен спот, веднага след който ще откриете и официалния синопсис.

Имало едно време… в Холивуд“ ни отвежда в края на 60-те години на ХХ в. в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (Леонардо ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Брад Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби)…

Ето и новите снимки, както и официалния плакат, плюс тези на филмите на Рик Далтън.

ал пачино 2488029 - ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

марго роби
леонардо ди карприо и брад пит once-upon-a-time-in-hollywood-quentin-tarantino-brad-pitt once-upon-a-time-in-hollywood-tarantino-dicaprio once_upon_a_time_in_hollywood_ver7_xlg once_upon_a_time_in_hollywood_ver5_xlg

once_upon_a_time_in_hollywood_ver6_xxlg

Режисьор и сценарист на „Имало едно време… в Холивуд“ („Once Upon a Time in… Hollywood“) е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“). В главните роли ще видим Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Ал Пачино, Брус Дърн, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд, Скут МакНейри, Джеймс Марсдън, Джулия Бътърс, Деймън Хериман, Румър Уилис и др.

Българската премиера е на 9 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. „Плагиат“, „Имитатор“….. Независимо как се възприемат – проектите на Терантино винаги си остават едни от най-очакваните кино-събития… Дано не си спази обещанието и продължи с 11-ти, 12-ти и т.н. проекти, иначе киното ще изгуби много.
  А за „Имало едно време… в Холивуд“ съм с огромни очаквания!

 2. Прави ли ви впечатление, че на някои от плакатите името на Рик Далтън е заградено като за “in memoriam”? 🤔

  1. Ха…да не вземе Тарантино да го пречука още в началото!

  2. Имам някакъв спомен, че преди много години на плакатите на френските и италианските филми така ограждаха най-голямата звезда във филма! Ален Делон и Жан-Пол Белмондо най-редовно бяха заградени.

 3. Тарантино е добър и то много. Само участието му в оная вампирска простотия на Родригес не я разбрах.
  Все още смятам, че кучетата са една от най-добрите му творби. Той се задържа . Едно време го оприличаваха, като това, че е превел Джон Уу на американски. Ян Кунен бе същият аналог , но на Френски. Тарантино обаче надгради , а Кунен след впечатляващия Доберман нещо се задъни в някаква глуха.