Уди Харелсън

Уди Харелсън се присъединява към Мери Елизабет Уинстед в екшън трилъра „Kate”, който Netflix подготвят. „Kate” ще разкаже историята на млада наемна убийца, която е отровена и ѝ остават още само 24 живот. Какво да прави момичето с тези 24 часа, освен да тръгне на кампания да избие всичките си врагове?

Харесваме идеята за този филм, тъй като екипът, който Netflix са събрали зад камера, е повече от обещаващ за истински качествен екшън-трилър. Режисьорът Седрик Никълъс-Троян досега е работил само по втория „Ловецът: Ледената война”, който не впечатли абсолютно никого, но много голяма част от екипа има страшно впечатляващи екшън кредити. Дейвид Лийч, работил по „Джон Уик”, и Скот Морган ще бъдат изпълнителни продуценти, Кели Маккормик и Патрик Нюъл, които са работили по „Хобс и Шоу” и „Дедпуул 2” също ще продуцират филма. Джонатан Юсебио, координатор на каскадите в „Черната пантера” и „Джон Уик”, ще се заеме с каскадите и тук, а носителят на „Оскар“ за специални ефекти и грим на „Пътят на яросттаДеймиън Мартин също е част от екипа.

С такъв екип, като почитатели на качествени, добре направени и иновативни екшъни, няма как да не се интересуваме от този проект. Междувременно смятаме, че Мери Елизабет Уинстед е крайно време да заеме главна роля в по-високопрофилен проект. Предстои да я видим в „Birds of Prey”, където ще играе основна роля, и предполагаме, че този филм ще е голямото ѝ представяне пред една наистина широка аудитория. Ние обаче я харесваме още от „Скот Пилгрим срещу света”, а да не говорим за невероятно сложната и наслоена роля, която прави, партнирайки си с Юън Макгрегър в третия сезон на „Фарго”. Спечелила ни е симпатиите с различни роли и смятаме, че да има титулярна роля в силен екшън филм ще ѝ се отрази много добре.

Междувременно пък никога не бихме отказали да гледаме още и още Уди Харелсън. Любимец е на всички с генералното си позитивно разположение и огромна харизма, която пръска навсякъде, Засега няма подробности за героя му, но ще предположим, че ще играе злодея, защото все пак го познаваме. Той има възможността да си избира каквито роли си поиска и без да знаем нищо, ще предположим, че ще бъде интересен и ексцентричен персонаж.

Премиерна дата за „Kate” няма, както по принцип Netflix правят. Те обикновено залагат на дигитален, viral маркетинг, който е извън напълно стандартната норма, така че ще се оглеждаме за разни клипчета с двамата, които ще ни разкрият малко повече за проекта. Както споменахме, Седрик Никълъс-Троян  ще режисира по сценарий на Умаир Алим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *