анджелина джоли

Тази година от Disney са се постарали да ни затрупат с игрални версии на познатите ни от детството истории. „Дъмбо” прелетя плахо в началото на годината, след него, качил се на вълшебното си килимче, доста по-уверено мина „Аладин”, който се е запъти към сумата от 1 милиард долара (която обаче няма да достигне) в световния боксофис, а след десетина дни следва „Цар лъв”, който има шансове да достигне 2 милиарда.

Това, което не трябва да забравяме, е, че има и четвърти игрален филм, който очакваме на големия екран (правим това уточнение, защото тази година предстои и римейкът на „Лейди и Скитника”, който ще се намира ексклузивно в стрийминг платформата на Disney), и това е „Господарка на злото 2” („Maleficent: Mistress of Evil”) – продължението на доста успешния „Господарката на злото” с Анджелина Джоли и Ел Фанинг.

Вече видяхме един доста стандартен тийзър на филма, но от вчера имаме и първия официален трейлър, който успя да ни изненада поне с едно нещо. Вижте трейлъра и се досетете кое е то.

В новината за първия тийзър споделихме, че в „Господарка на злото 2” искаме да видим нещо по-интересно, а не просто добре направените ефекти, приказни същества, величествения размах на крилете на Злодеида – Анджелина Джоли, и убийствените й скули. След този трейлър можем да кажем, че в известна степен сме удовлетворени. От него можем да разберем какъв всъщност ще е основният конфликт в историята и донякъде как се появява той. Изяснява се и какъв е бил периодът между действието в първия и втория филм. Най-важното обаче е, че научаваме, че Злодеида не е единствена по рода си. Тепърва ще се разбере от какво значение ще се окаже това за историята, но е нещо, което смятаме, че ще разграничи до голяма степен двата филма.

Действието в „Господарка на злото 2” се развива 5 години след случилото се в първия филм. Продължението ще изследва сложните отношения между рогатата Злодеида и бъдещата кралица Аврора, която се е сгодила с принц Филип (който тук ще бъде изигран от Харис Дикинсън вместо Брентън Туайтс). Когато в дипломатическите рокади се намесва и майката на Филип – кралица Ингрид (Мишел Пфайфър), и възникват нови конфликти, Злодеида решава да вземе нещата в свои ръце.

анджелина джоли като малфициент

Режисьор на  „Господарка на злото 2” („Maleficent: Mistress of Evil”) е Йоаким Рьонинг („Kon Tiki”, „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар”), а в актьорския екип се присъединяват сериозни имена като Мишел Пфайфър, Чиуетел Еджиофор, Харис Дикинсън, Уоруик Дейвис и Ед Скрейн, освен тях разбира се в ролите се завръщат Анджелина Джоли и Ел Фанинг.

Премиерата в България ще е на 18 октомври 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Леля Анджелина, чако че а дръта, бих й лизнАл путарицата.