Матю Вон

Може да бъде доста добро решение за една филмова поредица да се изпробват нови елементи, а не да се разчита на това, че хората ще гледат отново и отново едно и също нещо. По тази причина имаме доста високи очаквания към предстоящия трети филм от поредицата „Kingsman”, чието развитие следим с интерес.

Досега смятахме, че третият филм ще бъде със заглавието „Kingsman: The Great Game”, но най-новата информация, която излезе е, че всъщност заглавието е съкратено само до „The King’s Man”. И въпреки че все още може отново да се промени, доста се съмняваме, тъй като официалните социални мрежи на филма пуснаха стилизирано лого със заглавието, което можете да видите по-надолу. Харесва ни, защото е кратко и игриво, различава се от предишните, но същевременно няма никакво съмнение, че е част от поредицата.

Припомняме, че „The King’s Man” ще се върне до началото на организацията Кингсмен, създаването и установяването ѝ на шпионския хоризонт. В главните роли ще влязат Харис Дикинсън и Рейф Файнс вероятно като двойката опитен агент / наивен младок, по подобие на Хари и Егзи от първите филми. Матю Вон е събрал невероятно впечатляващ актьорски екип за поддържащите роли, допълнен от Чарлс Данс, Даниел Брюл, Джема Артертън, Рис Ифанс, Матю Гуд и Джимон Хонсу.

Ето го и първия кратък синопсис:

Докато колектив от най-лошите тирани и престъпници в историята се събира, за да планира война, която ще избие милиони, един човек трябва да се състезава с времето, за да успее да ги спре. Открийте корените на първата независима шпионска агенция в „The King’s Man” на режисьора Матю Вон. Пристига в кината през февруари 2020 г.

Тук важната нова информация е, че все пак филмът в крайна сметка е изместен за следващата полет, въпреки че дълго време се твърдеше, че ще излезе през ноември тази година. Бяхме доста скептично настроени към тази дата и в крайна сметка се оказва, че 20th Century Fox и сега вече Disney са решили да ни послушат и да забавят филма до февруари догодина.

Междувременно обаче не са се променили плановете на Матю Вон да започне да снима следващото директно продължение с Колин Фърт и Тарън Еджертън веднага, след като приключи работата по тази предистория. Имайки се предвид, че се планира и 8-епизоден минисериал, а Вон планира и филм за Стейтсмен (американският вариант на Кингсмен от втория филм), по всичко личи, че ще имаме да си гледаме Кингсмен до абсолютно втръсване.

the-kings-man-20190701

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Още преди години, когато видях първия трейлър ми стана тъпо, та чак синьо-грозновато безмислено. Но явно филма си има своите качества, но явно не мога да отворя интелекта си за тях. Може-би ако поумнея някои ден…бих разбрал.