Направо не е за вярване колко отдавна се е появил на кино „Sexy Beast” – оказа се преди почти две десетилетия, а толкова живо си спомняме кретенията на Рей Уинстън и Бен Кингсли, че отново се стреснахме как неусетно се изнизват годините. Сега поднасяме новина, свързана със сериал предистория, който се подготвя от Paramount Network и ще проследи „творческия” път на крадеца Гел Доув, който води до познатото му „пенсиониране” под жестокия поглед на Дон Логан.

Според Variety действието в бъдещия сериал ще бъде ситуирано в 90-те години на миналия век – когато Гел и Дон са започнали своето… сложно, гангстерско приятелство и са срещнали порно-звездата, превърнала се след години в почтена съпруга на Гел. Първият сезон ще бъде съставен от 10 епизода, а изпълнителен продуцент и сценарист ще бъде Майкъл Калео („Ironside”, „The Sopranos”). А най-важният елемент в подготвяния пъзел за момента е режисьорското участие – Карин Кусама („Jennifer’s Body”, „Поканата”, „XX”, „Destroyer“) ще застане начело на творческия екип.

бен кингсли - sexy beast
Бен Кингсли – „Sexy Beast” (2000)

Ето какво споделя Кейт Кокс, президент на Paramount Network and TV Land, който отговаря за проектите в развитие:

Бяхме впечатлени от начина, по който Калео подходи към предисторията, съживявайки тези силни образи за телевизионната публика. Сигурни сме, че за цялостната визия ще бъде от особено важно значение изключителният режисьорски стил, който притежава Карин Кусама. За екипа ни е чест да си партнираме с Paramount Television по този вълнуващ проект.

В очакване на допълнителни детайли за премиерна дата и актьорски екип, на който ще бъдат поверени иконичните роли (особено тази на Бен Кингсли), ще допълним, че в групата на изпълнителните продуценти са още Луис Мелис, Дейвид Скинто, Мат Манфреди и Фил Хей. Очаквайте ъпдейти за „Sexy Beast!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *